001 -Family
High tea van DUS! voor vrijwilligers

High tea van DUS! voor vrijwilligers


Geplaatst op: 8 november 2015

Uithoorn - Onder het motto ‘alle lof voor vrijwilligers’ organiseerde DUS! een high tea voor vrijwilligers. Zaterdag 7 november kwamen er zo’n 30 vrijwilligers van verschillende organisaties bij elkaar in De Morgenster in Uithoorn.

Het was één grote gezellige ontmoeting, nadere kennismaking, uitwisseling en natuurlijk genieten van de high tea. Steunpunt Vrijwilligerswerk Uithoorn De Ronde Venen presenteerde de website www.debuurtverbinding.nl. Een website waar je elkaar kunt vinden voor hulpvragen en hulpaanbod. Er was een mooie fotopresentatie van de Cinesjasten van interviews die DUS! heeft gehouden met vrijwilligers en waarvoor de Cinesjasten de portretfoto’s hadden gemaakt. Medewerkers van De Morgenster, arbeidstrainingcentrum, verzorgden koffie, thee en drankjes. Een geslaagde middag, een blijk van waardering én inspiratie voor de aanwezige vrijwilligers.

DUS! (D66 en GroenLinks) wil op verschillende manieren (de DUS!-tassen, de interviews en deze high tea) de waarde van vrijwilligers laten zien: zij zijn onmisbaar voor onze gemeenschap. Maar wat ook steeds weer blijkt, ook bij de high tea: het is gewoon heel erg leuk om vrijwilliger te zijn.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

High tea van DUS! voor vrijwilligers

Uithoorn - Onder het motto ‘alle lof voor vrijwilligers’ organiseerde DUS! een high tea voor vrijwilligers. Zaterdag 7 november kwamen er zo’n 30 vrijwilligers van verschillende organisaties bij elkaar in De Morgenster in Uithoorn. Het was één grote gezellige ontmoeting, nadere kennismaking, uitwisseling en natuurlijk genieten van de high tea. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: