001 -Family
Alles behalve een saaie 0-0 voor Atlantis E4

Alles behalve een saaie 0-0 voor Atlantis E4


Geplaatst op: 9 november 2015

Mijdrecht - Op zaterdag 7 november moest Atlantis E4 het opnemen tegen Blauw-Wit E3. Al voor 8 uur reisde het team, bestaande uit Bram van der Tang, Amber van Es, Sofie Verwer en Tessa Schuurman, af richting Amsterdam.

Atlantis wist dat ze meteen scherp moesten beginnen aan de wedstrijd.
Dat deden ze dan ook. De bal werd vrij makkelijk onderschept en ze konden beginnen met het opzetten van een aanval. De bal werd in hoog tempo rondgespeeld en al snel werd de eerste kans gecreëerd.
Blauw-Wit reageerde hier vrijwel direct op met een goede tegenaanval.
Onder de korf was Bram erg sterk en wist vaak de bal bij het afvangen te onderscheppen.

Hierdoor kon er snel weer een aanval opgezet worden door Atlantis.
Blauw-Wit wist het Atlantis behoorlijk moeilijk te maken wanneer ze probeerden een doorlopbal te nemen, maar door snel rondspelen wist Atlantis veel schot kansen te creeren.

Verdedigend was Atlantis erg sterk. Blauw-Wit kreeg steeds meer moeite om zich vrij te spelen onder de korf. Hierdoor werd het zelfvertrouwen van Atlantis steeds groter. Grote delen van de wedstrijd was Atlantis dan ook sterker. Het harde werken werd helaas niet beloond met een doelpunt, ondanks dat iedereen meerder keren een goede kans heeft gehad.

Beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Hierdoor bleef de wedstrijd tot de laatste minuut spannend om naar te kijken.

Op zaterdag 14 november speelt Atlantis E1 om 10:00 uur in sporthal de Phoenix tegen Thor E1. Natuurlijk zullen ze er alles aan doen om de eerste overwinning van dit zaalseizoen te behalen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alles behalve een saaie 0-0 voor Atlantis E4

Mijdrecht - Op zaterdag 7 november moest Atlantis E4 het opnemen tegen Blauw-Wit E3. Al voor 8 uur reisde het team, bestaande uit Bram van der Tang, Amber van Es, Sofie Verwer en Tessa Schuurman, af richting Amsterdam. Atlantis wist dat ze meteen scherp moesten beginnen aan de wedstrijd.Dat deden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: