Competitie spektakel Veenshuttle

Competitie spektakel Veenshuttle


Geplaatst op: 9 november 2015

Mijfdrecht - Afgelopen zaterdagochtend heeft het een waar spektakel van competitie badmintonwedstrijden in De Phoenix plaats gehad. Vier competitieteams van Badminton Vereniging Veenshuttle zijn in de weer geweest om de winst trachten te behalen.

Drie jeugdteams en één senioren herenteam hebben de wedstrijden gespeeld. De wedstrijden werden gespeeld tegen teams uit Amstelveen, Velsen, Kudelstaart en Ouderkerk.

De jeugdwedstrijden tegen Velsen en Kudelstaart werden door de 2 jeugdteams winnend afgesloten. Het derde jeugdteam, dat tegen de vereniging uit Amstelveen speelde, heeft de winst aan de tegenpartij over moeten laten.
Het senioren herenteam heeft een prima 5-3 overwinning geboekt tegen de vereniging uit Ouderkerk.

Badminton Vereniging Veenshuttle ziet nog steeds een groeiend aantal leden. Met name bij de jeugd blijkt een groeiend aantal kinderen het badmintonspel erg leuk te vinden.

Hierdoor lukt het Badminton Vereniging Veenshuttle dit seizoen in totaal 3 jeugdcompetitie teams op de been te brengen. Één van deze teams doet mee aan de opstapcompetitie. Hierdoor is het voor deze spelers mogelijk om alvast aan het competitiegevoel te wennen. Zaterdag is gebleken, dat ze daarin goed op weg zijn!

Vind je het leuk om een keert te kijken naar de wedstrijden? Zie de kalender op www.veenshuttle.nl.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Competitie spektakel Veenshuttle

Mijfdrecht - Afgelopen zaterdagochtend heeft het een waar spektakel van competitie badmintonwedstrijden in De Phoenix plaats gehad. Vier competitieteams van Badminton Vereniging Veenshuttle zijn in de weer geweest om de winst trachten te behalen. Drie jeugdteams en één senioren herenteam hebben de wedstrijden gespeeld. De wedstrijden werden gespeeld tegen teams … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: