001 -Family
UWTC lid Tommy Oude Elferink pakt de winst in Waarderpolder

UWTC lid Tommy Oude Elferink pakt de winst in Waarderpolder


Geplaatst op: 9 november 2015

Uithoorn - Zondag 8 november was er een mooie overwinning voor Tommy Oude Elferink uit Mijdrecht bij de ACC in Haarlem bij de 40- klasse. Bart de Veer reed naar de 5e plaats in deze groep. Er zijn ondertussen vier wedstrijden verreden van de Amsterdamse Cross Competitie en drie van de vier wedstrijden, bij de 40- klasse, zijn gewonnen door UWTC leden, nl Bart de Veer, Bas de Bruin en Tommy Oude Elferink! HRC Excelsior had een mooi parcours uitgezet in de Waarderpolder. Het parcours liep dwars door de accommodatie van manege Schoteroog en er moesten ook enkele paardenhindernissen genomen worden. Verder maakten enkele modderstroken het een behoorlijk zwaar parcours.

Ook onze jeugdleden doen het goed bij de ACC. Sven Buskermolen uit Kudelstaart pakte bij de jeugd B een derde plaats, vlak voor Danny Plasmeijer die 4e werd. Bij de jeugd A reed Duuk vd Haagen naar de tweede plaats. Sen Haasbroek werd 6e en Teun Wahlen 12e. Bij de dames/nieuwelingen had Stijn Ruijter ook zijn cyclocrosser weer tevoorschijn gehaald. Stijn werd 9e, Niels Kramer 15e en Ian vd Berg 17e. Ook drie UWTC deelnemers bij de 40+. Sjon vd Berg werd 25e, Frank Jansen 33e en Ben de Bruin 44e.

Drie jeugdleden van UWTC reden op 8 november een nationale veldrit in Hilversum. Siem van Smoorenburg (cat 2) werd 5e, Mike Derogee (cat 4) 22e en Mees van Smoorenburg (cat 5) 31e.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UWTC lid Tommy Oude Elferink pakt de winst in Waarderpolder

Uithoorn - Zondag 8 november was er een mooie overwinning voor Tommy Oude Elferink uit Mijdrecht bij de ACC in Haarlem bij de 40- klasse. Bart de Veer reed naar de 5e plaats in deze groep. Er zijn ondertussen vier wedstrijden verreden van de Amsterdamse Cross Competitie en drie van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: