001 -Family
Restaurant Corfu organiseert open inloopuur Ajax Vrouwen

Restaurant Corfu organiseert open inloopuur Ajax Vrouwen


Geplaatst op: 9 november 2015

Mijdrecht - Op 17 november organiseert Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu te Mijdrecht een open inloopuur voor al de fans van de Ajax Vrouwen. Tussen 18.00 uur en 19.00 zijn vijf Ajaxieden (en internationals) uit de selectie aanwezig in het restaurant om vragen te beantwoorden, handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met al de jonge en oude fans uit de Ronde Venen en de omliggende regio.

 De vijf dames (en tevens vaste klanten van het restaurant) die aanwezig zullen zijn, zijn; Anouk Hoogendijk, Petra Hogewoning, Chantal de Ridder, Eli Sarasola en Marlous Pieëte.

Marlous Pieëte
Marlous Pieëte is na zeven jaar te hebben gespeeld bij FC Twente, vanaf dit seizoen opgenomen in de selectie van Ajax. Deze topscorer kan op al de aanvallende posities uit de voeten en heeft 53 interlands op haar naam staan. Bij haar vorige club is ze bovendien drie keer landskampioen geworden, én heeft ze de KNVB beker gewonnen.

Chantal de Ridder
In de zomer van 2007 verruilde De Ridder haar club Ter Leede voor AZ om mee te gaan doen aan de nieuwe Eredivisie. In haar eerste jaar bij de club werd direct het landskampioenschap behaald. Ook maakte ze haar debuut voor het Nederlands elftal. Na een jaar bij het Duitse Potsdam (landskampioen) te hebben gespeeld, keerde ze in 2013 terug naar Nederland om te gaan spelen bij Ajax. Deze aanvalster is bovendien twee seizoenen topscorer geweest van de Eredivisie en heeft al vijf keer het landskampioenschap op haar naam geschreven.

Eli Sarasola
De Ajax Vrouwen hebben zich vanaf dit jaar versterkt met een keepster Eli Sarasola. De speelster uit Spanje heeft eerder gespeeld in de eerste divisie van FC Barcelona en in Amerika. Ook is ze uitgekomen voor het Spaanse nationale team Onder 17 en Onder 19.

Petra Hogewoning
Verdedigster Petra Hogewoning is voordat zij bij Ajax ging spelen een aantal keer op buitenlands avontuur gegaan. Zo heeft ze gespeeld in Rusland, Amerika én bij Duisburg in Duitsland. In 2004 maakte ze haar debuut in het Nederlands elftal op haar linksachter positie, waar ze inmiddels al 100 interlands op heeft gespeeld! Op dit moment is ze bezig met haar vierde seizoen bij Ajax.

Anouk Hogendijk
Na lange tijd een vaste waarde te zijn geweest in het team van FC Utrecht, vertrok Anouk Hoogendijk in 2010 naar Engeland om voor Bristol te gaan spelen. Hierna keerde ze terug bij Utrecht, om een jaar later te gaan spelen voor Ajax. In 2013 koos ze nogmaals voor een avontuur in Engeland, ditmaal bij Arsenal. Ondertussen speelt Hoogendijk weer bij Ajax, en is de 100 interlands bij het Nederlands elftal gepasseerd. Onlangs bracht Anouk het boek ‘Balverliefd’, met tips en trucs over hoe je de voetbaltop kan bereiken.

Wil jij weten hoe je net zo succesvol wordt als Anouk? Wil je aan Petra vragen hoe zij haar 100 interlands heeft ervaren? Ben je benieuwd hoe Eli haar tijd bij Barcelona heeft ervaren? Wil je van Marloes weten hoe zij het heeft geschopt tot landskampioen of hoe Chantal het is gelukt twee keer op rij topscorer te worden? Kom op 17 november tussen 18:00 uur en 19:00 uur naar Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu om het ze zelf te vragen! Iedere fan is welkom om binnen te stappen. Mocht je na afloop graag iets blijven eten, graag vooraf reserveren!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Restaurant Corfu organiseert open inloopuur Ajax Vrouwen

Mijdrecht - Op 17 november organiseert Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu te Mijdrecht een open inloopuur voor al de fans van de Ajax Vrouwen. Tussen 18.00 uur en 19.00 zijn vijf Ajaxieden (en internationals) uit de selectie aanwezig in het restaurant om vragen te beantwoorden, handtekeningen uit te delen en op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: