001 -Family
Goed bezochte start verkoop Vinkeveld

Goed bezochte start verkoop Vinkeveld


Geplaatst op: 9 november 2015

Vinkeveen / Zeker 300 mensen bezochten zaterdagochtend 7 november het start-verkoopevenement van de nieuwe wijk Vinkeveld in de Boei in Vinkeveen. De sfeer was gezellig en levendig met veel deelnemers van de vooraf georganiseerde woonworkshops én veel nieuwe geïnteresseerden. De reacties op het woningaanbod waren positief en verschillende bezoekers schreven zich direct in voor een woning. Tot maandag 23 november is inschrijving op één van de 84 woningen en zes vrije kavels mogelijk.

In deze eerste verkoopfase bieden Vink+Veenman, Bolton Ontwikkeling, MIII architecten en gemeente De Ronde Venen rijwoningen, verandawoningen, patio’s, beneden/bovenwoningen, tweekappers, (geschakelde) vrijstaande woningen en vrije kavels aan. 16 Flexwoningen zijn al eerder in de verkoop gegaan en zijn verkocht. Begin 2016 start de bouw van deze woningen. Op www.woneninVinkeveld.nl en op de projectwebsites van de verschillende aanbieders wordt het totale woningaanbod van deze nieuwe dorpse en duurzame wijk in traditioneel dorpse en jaren ’30 stijl gepresenteerd.

Hoe werkt het?
De procedure voor de verkoop van de woningen en vrije kavels in deze fase is als volgt. Vanaf zaterdag 7 november is inschrijven op de kavels en woningen mogelijk. Elke verkopende partij heeft een eigen inschrijfformulier voor hun aanbod. Alle informatie over deze woningen staat op www.woneninVinkeveld.nl. Het inleveren van de inschrijfformulieren is mogelijk tot maandag 23 november 2015 12 uur bij de verkopende makelaars.

De notaris verzorgt de toewijzing van de woningen en de kavels. Dit staat gepland voor donderdag 26 november en is een openbare bijeenkomst in het gemeentehuis.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goed bezochte start verkoop Vinkeveld

Vinkeveen / Zeker 300 mensen bezochten zaterdagochtend 7 november het start-verkoopevenement van de nieuwe wijk Vinkeveld in de Boei in Vinkeveen. De sfeer was gezellig en levendig met veel deelnemers van de vooraf georganiseerde woonworkshops én veel nieuwe geïnteresseerden. De reacties op het woningaanbod waren positief en verschillende bezoekers schreven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: