001 -Family
Vinkevener had helemaal niet gedronken

Vinkevener had helemaal niet gedronken

Vinkevener had helemaal niet gedronken

Geplaatst op: 9 november 2015

De man die gisteren met z'n auto over de kop sloeg op de Kerklaan, heeft niet teveel alcohol genuttigd. Eerder plaatste een politie-agent een tweet dat de bestuurder had gedronken met een verwijzing naar een eerder ongeval met slok op. Maar nu blijkt dus dat de bestuurder nuchter genoeg was om te rijden. Dat laat de agent weten in een nieuwe tweet.

Het slachtoffer uit Vinkeveen ligt de komende tijd nog in het ziekenhuis. 'Er worden onderzoeken gedaan naar een soort kortsluiting in m'n hoofd' vertelt de man aan 0297.nl. 'Een auto kwam me tegemoet en in mijn ooghoek zag ik iets of iemand de weg oversteken. Daarna kreeg ik een soort black-out. Daar word ik nu op getest.'. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en sloeg met z'n auto over de kop.

De automobilist zou die avond één wijntje gedronken hebben. De insinuatie in de tweet van de agent blijkt dus bijzonder ongelukkig. Media zoals het AD.nl, RTV Utrecht en 0297.nl namen dat over in nieuwsberichten, terwijl de blaastest uitwees dat er niets aan de hand was.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkevener had helemaal niet gedronken

De man die gisteren met z'n auto over de kop sloeg op de Kerklaan, heeft niet teveel alcohol genuttigd. Eerder plaatste een politie-agent een tweet dat de bestuurder had gedronken met een verwijzing naar een eerder ongeval met slok op. Maar nu blijkt dus dat de bestuurder nuchter genoeg was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: