001 -Family
Burgemeester en Sinterklaas op Radio

Burgemeester en Sinterklaas op Radio


Geplaatst op: 10 november 2015

Aalsmeer – Komende week zal Sinterklaas veel te horen zijn op de lokale omroep. Naast een live locatie-uitzending van de intocht, wordt er al vooraf contact met hem gezocht op de stoomboot. Burgemeester Nobel zal de goedheiligman natuurlijk ontvangen zaterdag, maar is daar voor aanwezig in het programma ‘Aalsmeer Politiek’. Uiteraard zijn ook de overige uitzendingen meer dan het beluisteren waard!

Burgemeester Nobel
Het politieke programma ‘Aalsmeer Politiek’ ontvangt iedere zaterdag om 12.00 uur politici van de diverse partijen om samen met hen de politieke week door te nemen. Deze week ontvangen de programmamakers echter een bijzondere gast: burgemeester Jeroen Nobel. Zij zullen het ongetwijfeld hebben over de verlenging van zijn ambtstermijnperiode als waarnemend burgemeester. Zou hij misschien nog langer willen blijven? Natuurlijk wordt er ook gesproken over de begroting en voordat hij Sinterklaas mag verwelkomen, zal hij ook antwoord geven op vragen van luisteraars. Aalsmeerders kunnen hun vragen aan de burgemeester sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en de redactie zal deze meenemen in de uitzending.

Intocht van Sinterklaas
De burgemeester heeft het zaterdag druk, want na de uitzending van ‘Aalsmeer Politiek’ kan hij direct door naar het centrum van Aalsmeer. Het is dan namelijk eindelijk zover: de aankomst van Sinterklaas in Aalsmeer en Radio Aalsmeer is daar ook bij!

Om 09.00 uur is alles te horen over de intocht van Sinterklaas bij ‘Nou èn!?’ met Dennis en Kim. Naast het programma van de intocht en de nieuwste sinterklaashits, gaan zij ook proberen contact te leggen met de stoomboot voor het laatste nieuws.

Vanaf 13.00 uur zendt Radio Aalsmeer live uit vanaf het Zorgcentrum Aelsmeer waar Sinterklaas zal aankomen. Het Sint-team van Radio Aalsmeer brengt iedereen in gezellige Sinterklaas-sfeer. Natuurlijk schuiven er gasten aan tafel en hopelijk heeft de goedheiligman even tijd om aan te schuiven. Ook zal de winnaar bekend worden gemaakt van “Raad het Sinterklaas-geluid”. Op www.radioaalsmeer.nl is te lezen hoe meegedaan kan worden aan deze prijsvraag.

Soundsation in ‘Vrijdagavondcafé’
In ‘Vrijdagavondcafé’ tussen 21.00 en 23.00 uur is het deze week weer de hoogste tijd voor Marc's Culinaire Kookwekker met Marc Eveleens van Culiworks. Om alvast in de stemming te komen gaat Marc de luisteraars meer vertellen over het december-snoepgoed, de soorten, herkomst, traditie en natuurlijk hoort daar een lekker recept bij met een vleugje lol. Ron en Caroline ontvangen verder Willie en Anja over het jubileumconcert van Popkoor Soundsation en is er de bekendmaking van de winnaar van twee kaarten voor de Revue Kudelstaart.
De wekelijkse Twitterhit staat in het teken van 'donker', een thema dat goed past bij deze tijd nu het weer vroeg donker is einde middag.

Sinterklaasquiz
Ook ‘Let’s Go’ staat komende vrijdag geheel in het teken van de intocht van Sinterklaas. Natuurlijk gaan Dennis en Kim weer contact proberen te leggen met de stoomboot en hopen zij dat ze dit keer wel de Sint aan de telefoon krijgen. Melissa komt langs en gaat met een aantal kinderen iets leuks maken voor Sinterklaas. Rick heeft weer een leuke quiz gemaakt en natuurlijk staat deze helemaal in teken van de goedheiligman. Een leuke prijs valt er te winnen met “Raad het Sinterklaas geluid”. Wie weet win jij wel twee kaartjes voor de Sinterklaasvoorstelling op 28 november.

November Nineties in 'Aalsmeer by Night'
In het programma 'Aalsmeer by Night' is het na de 'October Eighties' deze maand tijd voor de 'November Nineties'! Meindert van der Zwaard neemt u de komende drie donderdagen vanaf 22.00 uur mee naar de jaren 90. Suggesties en verzoeknummers uit de jaren 90 zijn altijd van harte welkom via: 0297 32 58 58 (tijdens de uitzending) of op Facebook.

‘Door de Mangel’ met Marco den Haan
Afgelopen maandag was Vincent van der Laan de gast in ‘Door de Mangel’. De 101e gast vertelde een enthousiast, betrouwbaar en positief persoon te zijn. De sales controller gaf aan nog altijd te genieten van het voetbalspelletje en weinig hinder te ondervinden van het syndroom van Gilles de la Tourette. Ook Vincent droeg een nieuwe gast voor en koos voor Marco den Haan. Deze voormalig eigenaar van Bon Ami en tegenwoordig coördinator jeugdinlopen bij de gemeente Aalsmeer, zal komende maandag vanaf 19.00 uur door de mangel worden gehaald door Mylène en Elbert.

Serie ‘Spotlight’
Op de nieuwssite ‘Aalsmeer Vandaag’ en www.radioaalsmeer.nl kunt u enige tijd de serie ‘Spotlight’ lezen waarin iedere week een andere vrijwilliger van Radio Aalsmeer wordt voorgesteld, deze week is dat Lennart Bader, bestuurslid, radiodier en medewerker van het eerste uur. De man die van zijn hobby zijn werk kon maken.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester en Sinterklaas op Radio

Aalsmeer – Komende week zal Sinterklaas veel te horen zijn op de lokale omroep. Naast een live locatie-uitzending van de intocht, wordt er al vooraf contact met hem gezocht op de stoomboot. Burgemeester Nobel zal de goedheiligman natuurlijk ontvangen zaterdag, maar is daar voor aanwezig in het programma ‘Aalsmeer Politiek’. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: