001 - Week van de ontmoeting
Leerlingen Groenstrook organiseren culturele avond in N201 met StukTV als hoofdact

Leerlingen Groenstrook organiseren culturele avond in N201 met StukTV als hoofdact


Geplaatst op: 10 november 2015

Aalsmeer - Op vrijdag 27 november organiseren derdejaars leerlingen van de Groenstrook hun eigen uitgaansavond in cultureel jongerencentrum N201, onder begeleiding van Cultuurpunt Aalsmeer. In Augustus werden zij met het project “Do-it!” uitgedaagd om hun ultieme culturele avond te bedenken en nu, bijna drie maanden later zijn de beste ideeën samen gekomen in een grote culturele uitgaansavond.

Tijdens de avond kun je workshops Hiphopdans, DJ, rap, Make-up en theater volgen. Daarnaast kunnen gamers meedoen aan een heus Fifa toernooi met gave prijzen. Na de workshops volgt er een show van rapper Snelle, die bekend is in Aalsmeer door zijn workshops op de verschillende scholen. Als hoofd act zullen de bekende Youtubers van StukTV een DJ set komen draaien en op die manier de tent samen met de bezoekers afbreken. Deze zeer grote act trekt door het hele land volle zalen en de leerlingen van de Groenstrook zijn dan ook door het dolle heen dat deze act op hun avond staat.

“Met dit project willen we jongeren uitdagen om na te denken over hun culturele voorkeuren. Daarnaast willen we de drempel tot cultuur zo laag mogelijk maken. Mijn eerste vraag is altijd wat ze voor muziek op hun telefoon hebben staan of welke muziek ze thuis luister. 100% van de leerlingen heeft daar een antwoord op. Oftewel, ze houden zich allemaal bezig met cultuur. Ik wil ze laten inzien dat Cultuur meer is dan een schilderij of een opera, maar dat ook het bezoeken van een concert of DJ optreden cultuur is.” Aldus Lennard Gols, combinatiefunctionaris bij Cultuurpunt Aalsmeer.

De Do-it! avond vindt plaats op vrijdag 27 november in N201 en is voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. De deuren openen om 19.30 en de workshops starten om 20.00. Rond 21.30 zal de hoofd act optreden en om 23.30 is het evenement afgelopen. Tickets kosten online en aan de deur €5,00. Daarnaast verkopen de leerlingen van de Groenstrook kaarten voor €3,00. Voor meer informatie verwijzen wij u na www.n201.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerlingen Groenstrook organiseren culturele avond in N201 met StukTV als hoofdact

Aalsmeer - Op vrijdag 27 november organiseren derdejaars leerlingen van de Groenstrook hun eigen uitgaansavond in cultureel jongerencentrum N201, onder begeleiding van Cultuurpunt Aalsmeer. In Augustus werden zij met het project “Do-it!” uitgedaagd om hun ultieme culturele avond te bedenken en nu, bijna drie maanden later zijn de beste ideeën … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: