001 - Escaperoom aglemeen
Lekker dansen bij ‘Disco Sportivo’ Aalsmeer

Lekker dansen bij ‘Disco Sportivo’ Aalsmeer


Geplaatst op: 10 november 2015

Aalsmeer -  Voor veel mensen, ook boven “een zekere leeftijd “ is discodansen een heerlijke bezigheid. Op een leuk feest wordt goede muziek gedraaid en je waagt een dansje. Na verloop van tijd krijg je het warm, zweet gaat daar naar waar je het niet wilt hebben en een rood, glimmend hoofd is onder andere het gevolg. Nu kun je kiezen; ga je door tot het gaatje en riskeer je een paars gelaat, klotsende oksels met het daarbij behorende verfomfaaide uiterlijk met schaamte tot gevolg? Of stop ik. We kiezen vaak voor het laatste. Jammer. Lekker dansen op muziek gaat nu eenmaal niet zonder de nodige inspanning.

Wat zou het heerlijk zijn om gewoon te dansen op discomuziek uit jouw jonge jaren, een paar uurtjes een ”danceworkout” in sportieve kledij en geen zorgen om hoe je eruitziet. Dansen onder een echte discobol,onder muzikale begeleiding van DJ Kes en een drankje aan de bar. Het kan op zondag 29 november tussen 15.00 uur en 18.00 uur in “Feesterij de Bok” aan de Dreef, bij "Disco Sportivo!" Entree 5 euro, vanaf 25 jaar.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lekker dansen bij ‘Disco Sportivo’ Aalsmeer

Aalsmeer -  Voor veel mensen, ook boven “een zekere leeftijd “ is discodansen een heerlijke bezigheid. Op een leuk feest wordt goede muziek gedraaid en je waagt een dansje. Na verloop van tijd krijg je het warm, zweet gaat daar naar waar je het niet wilt hebben en een rood, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: