001 - Week van de ontmoeting
Start verkoop 9 vrije kavels Land van Winkel Abcoude

Start verkoop 9 vrije kavels Land van Winkel Abcoude


Geplaatst op: 12 november 2015

Abcoude - De eerste vrije kavels en woningen op Land van Winkel in Abcoude zijn grotendeels verkocht en de voorbereidingen op het bouwterrein in Abcoude zijn in volle gang. Op zaterdag 28 november 2015 start de verkoop van negen nieuwe vrije kavels. Tussen 12.00 en 15.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in het verkoopcentrum op de bouwlocatie aan de Doude van Troostwijkstraat in Abcoude voor een verkoopevenement.
In Land van Winkel worden in verschillende fasen circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd. Deze nieuwe kavels hebben een oppervlakte van 354 m2 tot 695 m2 en komen te liggen in het deelgebied de Wetering met Erven. Een deel waar u met name landelijke woningen zult vinden.

De verkoop van deze kavels vindt plaats door inschrijving, eventueel gevolgd door loting door een notaris. Inschrijven is mogelijk vanaf 28 november tot maandag 14 december 2015 12.00 uur. Op www.landvanwinkel.nl vindt u inschrijfformulieren, meer informatie over de kavels en het verkoopproces. Zo stelt de gemeente kosteloos kavelcoaches ter beschikking die u voor 20 adviesuren kunt inschakelen om uw woonwens te verwezenlijken.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start verkoop 9 vrije kavels Land van Winkel Abcoude

Abcoude - De eerste vrije kavels en woningen op Land van Winkel in Abcoude zijn grotendeels verkocht en de voorbereidingen op het bouwterrein in Abcoude zijn in volle gang. Op zaterdag 28 november 2015 start de verkoop van negen nieuwe vrije kavels. Tussen 12.00 en 15.00 uur zijn geïnteresseerden van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: