001 -Family
Ron Wijburg bedankt De Ronde Venen

Ron Wijburg bedankt De Ronde Venen


Geplaatst op: 13 november 2015

Mijdrecht / Wie tijdens het openingsweekend van De Loods Fashion 17 en 18 oktober is langs geweest zal het beamen: het was één groot gekkenhuis. Met de gratis spijkerbroeken actie, het aftellen met een horde mensen voor de deur en de confettikanonnen werd de nieuwe locatie spectaculair geopend! Het nieuwe De Loods avontuur is begonnen!

De uitstraling van de nieuwe winkel belooft veel goeds. Een goede trekpleister voor Mijdrecht, De Ronde Venen en daarbuiten. Tijdens de opening spreken we Petra Heideman eigenaresse van De Loods: ‘Natuurlijk hadden wij een verwachting van de opkomst, maar dit is beyond everything! Het is hartverwarmend om alle positieve reacties van iedereen te mogen ontvangen, overweldigend zelfs!’. Terwijl wij een heerlijke cappuccino nuttigen aan de mooie grote bar midden in de winkel spreken wij ook Ron Wijburg, tevens eigenaar van De Loods Fashion, en dit weekend in zijn rol als barman: ‘Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen bij het realiseren van onze nieuwe uitdaging; een grotere De Loods Fashion. Aan al onze medewerkers die zich 100% hebben ingezet. Maar vooral wilde ik nu eens de mensen uit De Ronde Venen bedanken. De afgelopen tijd hebben wij zoveel leuke en spontane reacties ontvangen, het voelde alsof iedereen met ons meeleefde. Ik en al mijn medewerkers waren en zijn daar nog steeds van onder de indruk’. Het enthousiasme van deze ondernemers en het personeel is aanstekelijk en maakt het winkelen in zo’n stadse winkel alleen maar leuker. Een stadse beleving met een persoonlijke benadering! We kunnen het dan ook iedereen aanraden naar De Loods te gaan.

Ben jij het met ons eens? Dan is dit je kans om dat te laten weten! Stem op De Loods Fashion als de ‘gezelligste winkel’ van De Ronde Venen en maak zelf ook nog eens kans op leuke prijzen! Stemmen doe je via deze link: http://www.gezelligstewinkel.nl
(Kies voor provincie Utrecht > Gemeente De Ronde Venen > De Loods Fashion)

De Loods is 7 dagen in de week geopend!
Openingstijden van De Loods:
Maandag: 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 tot 18:00 uur
Woensdag: 09:00 tot 18:00 uur
Donderdag: 09:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ron Wijburg bedankt De Ronde Venen

Mijdrecht / Wie tijdens het openingsweekend van De Loods Fashion 17 en 18 oktober is langs geweest zal het beamen: het was één groot gekkenhuis. Met de gratis spijkerbroeken actie, het aftellen met een horde mensen voor de deur en de confettikanonnen werd de nieuwe locatie spectaculair geopend! Het nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: