Karwei
Twee mannen aangehouden na diefstal babyvoeding Mijdrecht

Twee mannen aangehouden na diefstal babyvoeding Mijdrecht


Geplaatst op: 13 november 2015

Vinkeveen / Mijdrecht - Twee mannen zijn donderdagmiddag op het Kloosterplein in Vinkeveen aangehouden voor een winkeldiefstal.

De politie had eerder deze ochtend een melding gekregen van een winkeldiefstal in Mijdrecht. De mannen waren hierbij weggereden in de richting van Vinkeveen. Verschillende politie-eenheden gingen op zoek naar het voertuig. Op de N212 troffen de agenten het voertuig rijdend aan. Na een korte achtervolging wist de politie de auto klem te rijden op het Kloosterplein.

De twee mannen (18 en 19 jaar oud uit Boskoop) werden aangehouden. De politie trof in de auto de gestolen babyvoeding aan.

De mannen zitten op dit moment vast voor nader onderzoek. Een politiewoordvoerder gaf aan nog geen link te willen leggen met het babyvoedingschandaal in China.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee mannen aangehouden na diefstal babyvoeding Mijdrecht

Vinkeveen / Mijdrecht - Twee mannen zijn donderdagmiddag op het Kloosterplein in Vinkeveen aangehouden voor een winkeldiefstal. De politie had eerder deze ochtend een melding gekregen van een winkeldiefstal in Mijdrecht. De mannen waren hierbij weggereden in de richting van Vinkeveen. Verschillende politie-eenheden gingen op zoek naar het voertuig. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: