Speelwoud in lichterlaaie na vuurwerkbom Wilnis

Speelwoud in lichterlaaie na vuurwerkbom Wilnis


Geplaatst op: 14 november 2015

Wilnis - Het  illegale vuurwerk wordt alweer de lucht in geknald en dat is niet zonder gevaar. Afgelopen donderdagavond moest de brandweer uitrukken omdat de skatebaan in Het Speelwoud in lichterlaaie stond.

Vandalen hadden daar een vuurwerkbom in elkaar geknutseld. De brand viel gelukkig mee, maar het had de knutselaars fataal kunnen worden.

Op de redactie van 0297.nl meldde een anonieme bron dat het niet zomaar een vuurwerkje was. Om het afgebeelde effect te krijgen was er maar liefst 5 liter benzine, 2 liter wasbenzine en een tweetal cobra's zes nodig.

De vandalen zijn op dit moment nog onbekend. De politie roept ouders op extra alert te zijn. Wanneer zij vermoeden dat hun kind in illegaal vuurwerk handelt of hier mee bezig is, is het verstandig om in gesprek te gaan.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speelwoud in lichterlaaie na vuurwerkbom Wilnis

Wilnis - Het  illegale vuurwerk wordt alweer de lucht in geknald en dat is niet zonder gevaar. Afgelopen donderdagavond moest de brandweer uitrukken omdat de skatebaan in Het Speelwoud in lichterlaaie stond. Vandalen hadden daar een vuurwerkbom in elkaar geknutseld. De brand viel gelukkig mee, maar het had de knutselaars … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: