001 -Family
Hoge ranking voor Atalante CMV teams

Hoge ranking voor Atalante CMV teams


Geplaatst op: 16 november 2015

Op de 14e november, een stormachtige zaterdag, speelde de jongste jeugd van Atalante droog in sporthal De Meerkamp in Amstelveen hun derde CMV toernooidag. En alle teams hebben deze dag heel mooi gepresteerd!

Atalante Girlpower was om even over negenen als eerste aan de beurt met meteen een spannend pot tegen het team uit Haarlem. Met goede service en net spel werd met slechts 2 punten verschil de eerste set binnen gehaald. In de tweede set misten ze net de puntjes op de "i" en lieten deze set naar de oppponent gaan. Daarna tegen het andere team uit Haarlem, wat ook weer een gelijkwaardige tegenstander was. Met hard werken konden ze deze opponent de baas. Slimme balletjes en goede services vormden de solide basis voor deze winst. De laatste partij tegen Velsen was even een koude douche als start, alles zat even tegen, maar de meiden herpakten zich sterk en wisten de tweede set ruim te winnen.

Ze zijn met Velsen en Haarlem gedeeld eerste geworden, helaas had Atalante de minste punten voor en werd derde.
In de middag als eerste de Atalante Wicky's. Zij zitten net een poule hoger dan het team van Girlpower en hadden een pittige start tegen het team van Amstelveen. De meiden kwamen deze hele wedstrijd niet in hun eigen spel en verloren deze partij.

Daarna tegen Heemstede. Een jongensteam met een krachtige bovenhandse serve. In de eerste set hadden de Vinkeveense meiden een goed antwoord op de serve. En wisten met hun solide spel de jongens te overtroeven. In het tweede bedrijf lukte dat echter net niet en moesten de meiden genoegen nemen met een gelijk spel. De laatste partij tegen het team van Haarlem met ook een sterke serve. Maar de meiden lieten zich niet van de wijs meer brengen hierdoor. Met een sterke pass en slim spel waren ze de jongens de baas en in combinatie met ook wat bovenhandse services aan Atalante zijde haalde ze hier twee sets binnen! Een mooie tweede plek!

Als laatste kwam de Atalante Minimix in actie. Dit keer helemaal compleet, met Emma die als extra speelster inviel. Hun eerste opponent was Oradi uit Kudelstaart. Helaas kwam de tegenstander kwam niet opdagen en speelde het team een gezellig partijtje tegen de ouders. Daarna was Hoofddorp aan de beurt. Alles liep op rolletjes. Alles lukte ook en wisten de eerste set ruim te winnen. De tweede set was bloedstollend en zwaar bevochten en eindigde in een 15-15. De laatste wedstrijd tegen SV Surfers was een leuke partij, ze waren goed aan elkaar gewaagd. Door echt team werk hebben ze deze wedstrijd naar hun hand gezet en zijn deze dag heel mooi 1e geworden! Volgende keer komen ze uit in de hoogste poule van niveau 4.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoge ranking voor Atalante CMV teams

Op de 14e november, een stormachtige zaterdag, speelde de jongste jeugd van Atalante droog in sporthal De Meerkamp in Amstelveen hun derde CMV toernooidag. En alle teams hebben deze dag heel mooi gepresteerd! Atalante Girlpower was om even over negenen als eerste aan de beurt met meteen een spannend pot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: