Winst voor jongste Basketballers

Geplaatst op: 16 november 2015

Afgelopen speelweekeinde moesten de jongste Basketballers maar liefst twee wedstrijden spelen. Zaterdag speelden deze enthousiaste Basketballers thuis in de Phoenix tegen Westland Stars uit 's Gravenzande. Twee spelers konden bij deze wedstrijd niet aanwezig zijn en de overige teamleden hadden moeite met de tegenstanders. Ze konden geen vuist maken en op zaterdag verloren deze Argonauten helaas zwaar. Met goede moed waren de jongens zondag afgereisd naar Houten. Dit keer was het team compleet. Vanaf het begin namen de jonge Basketballers de leiding in de wedstrijd. Toch kwamen de Woodpeckers elke keer weer terug. Met rust was de voorsprong ook maar 1 punt en de coaches Mirjam Kop en Henk Heijnemans gaven de Basketballers in de rust een flinke peptalk. Na de rust kantelde de wedstrijd. Alles lukte met goed samenspel, mooie passes en een sterke verdediging. Eindelijk zat het eens mee! Het harde werken werd beloond want de wedstrijd werd gewonnen met 34-49. Marijn Kop, Asatour Arkojan, Ruben Rechtuijt, Eric de Koning, Adne Limburg, Patrick Burger, Alec Heijnemans, Alex Kramer, Luc van Dijk en Geert Jan Dierickx gefeliciteerd met deze zeer verdiende overwinning!

Afgelopen speelweekeinde moesten de jongste Basketballers maar liefst twee wedstrijden spelen. Zaterdag speelden deze enthousiaste Basketballers thuis in de Phoenix tegen Westland Stars uit 's Gravenzande. Twee spelers konden bij deze wedstrijd niet aanwezig zijn en de overige teamleden hadden moeite met de tegenstanders. Ze konden geen vuist maken en … Lees meer »