001 -Family
Kinderen de Schakel aan het ontbijt

Kinderen de Schakel aan het ontbijt


Geplaatst op: 16 november 2015

Afgelopen woensdag mochten de kinderen van basisschool de Schakel in Vinkeveen op school komen om met elkaar te genieten van het schoolontbijt.

Het Nationaal Schoolontbijt is het grootste ontbijtevenement van Nederland. Elk jaar begin november maken we van ontbijten een feestje in het hele land. Een week lang.

Op basisscholen in het hele land gaan kinderen niet alleen samen ontbijten. Ze leren op een leuke manier ook nog waarom ontbijten zo goed voor je is. De organisatie van Het Nationaal Schoolontbijt heeft voor de midden- en bovenbouw een interactieve film gemaakt over ontbijten. Met deze leuke en leerzame film ontdekken de kinderen zelf het belang van een goed ontbijt en leren ze over hun eigen ontbijtgedrag.

Op de Schakel helpen de kinderen van de bovenbouw de kinderen van de onderbouw met het smeren van de boterhammetjes en het inschenken van een lekker en gezond drankje!

Met elkaar hebben ze heerlijk zitten smullen en hebben de kinderen geleerd waarom ontbijten belangrijk is en wat een goed en gezond ontbijt is.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderen de Schakel aan het ontbijt

Afgelopen woensdag mochten de kinderen van basisschool de Schakel in Vinkeveen op school komen om met elkaar te genieten van het schoolontbijt. Het Nationaal Schoolontbijt is het grootste ontbijtevenement van Nederland. Elk jaar begin november maken we van ontbijten een feestje in het hele land. Een week lang. Op basisscholen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: