001 -Family
Naschoolse activiteit 'Ik denk me sterk' feestelijk afgesloten

Naschoolse activiteit 'Ik denk me sterk' feestelijk afgesloten


Geplaatst op: 16 november 2015

Afgelopen week werd de naschoolse activiteit ‘ik denk me sterk’ feestelijk afgesloten. Tijdens de diploma uitreiking presenteerden de kinderen aan de uitgenodigde gasten, wat zij tijdens de cursus hebben geleerd over de kracht van gedachten. Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes luisterden aandachtig en deden enthousiast mee tijdens de quiz die de kinderen in elkaar hadden gezet. Als je positief denkt voel je je prettiger en sterker en durf je meer. Je kunt ook denken vanuit je hart, dan houd je van jezelf en kan je gemakkelijker omgaan met een ander. Dat mochten de aanwezigen ook eens ervaren. In een cirkel spraken zij elkaar mooie woorden toe, vanuit het hart. De kinderen hebben op de cursus vijf weken lang met elkaar gekletst, spelletjes gedaan, getekend en toneel gespeeld en natuurlijk het spel ‘ik denk me sterk’ gespeeld. Thuis konden zij werken aan opdrachten uit een werkboekje en alle tips nog eens terug lezen. Als aandenken ontvingen alle kinderen van trainer Mirelle Valentijn, naast het diploma, ook een spel ‘ik denk me sterk’, om thuis nog eens te spelen met vriendjes of vriendinnetjes en het eigen gezin. De lessen vonden plaats in de speelzaal van de Driehuis school die als samenwerkingspartner van de stichting ruimte beschikbaar heeft gesteld.

Ook de laatste naschoolse activiteiten van dit najaar worden de komende weken afgesloten. Ze zijn georganiseerd door Stichting Samen Sterk voor Kinderen en allen weer een succes geworden! Kinderen hebben preventief kunnen werken aan sociaal emotionele ontwikkeling, talenten ontdekt en nieuwe vrienden gemaakt. Via deze weg wil de stichting nogmaals de gemeente bedanken, die de activiteiten mede mogelijk maakt door subsidie.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Naschoolse activiteit 'Ik denk me sterk' feestelijk afgesloten

Afgelopen week werd de naschoolse activiteit ‘ik denk me sterk’ feestelijk afgesloten. Tijdens de diploma uitreiking presenteerden de kinderen aan de uitgenodigde gasten, wat zij tijdens de cursus hebben geleerd over de kracht van gedachten. Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes luisterden aandachtig en deden enthousiast … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: