001 -Family
Gezellig Mokums feest bij Colijn

Gezellig Mokums feest bij Colijn


Geplaatst op: 16 november 2015

Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse thema-avond bij Dans en Partycentrum Colijn. In november organiseren Axel en Heleen taditigetrouw een thema-avond met proeverij voor de stijldansafdeling. Altijd erg gezellig en sfeervol.

Dit jaar was het een ‘Avondje Mokum’. De zaal gedecoreerd met gekleurde lampjes, afbeeldingen van het koningspaar en de dansers lekker amsterdams uitgedost. Tijdens deze avond, die natuurlijk werd begeleid door DJ Ax, ook een optreden van Divo Robberto en Diva Hysterica, oftewel Robbert Besselaar en Danny Nooy. Dit echtpaar is in Uithoorn woonachtig en hebben allebei hun sporen al ruimschoots verdiend in de TV en Musicalwereld. Zij hebben hun eigen ‘Zangschool Uithoorn’.

Tijdens de Mokumse Avond verzorgden zij een superleuk optreden met diverse amsterdamse liedjes, lekkere meezingers en mooie luisternummers. De leerlingen in polonaise door de zaal en kippenvel op de armen bij de prachtige vertolking van diverse nummers uit ‘De Jantjes’. Daarnaast een lekkere kaasproeverij van hollandse kazen. Het was een heerlijk feessie! Axel en Heleen maken zich klaar voor de komende drukke kerstperiode. Er staan veel evenementen op stapel waaronder op 19 december het kerstbal en op 9 januari het Nieuwjaarsbal met live muziek va de Pete Bog’s Bigband. Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellig Mokums feest bij Colijn

Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse thema-avond bij Dans en Partycentrum Colijn. In november organiseren Axel en Heleen taditigetrouw een thema-avond met proeverij voor de stijldansafdeling. Altijd erg gezellig en sfeervol. Dit jaar was het een ‘Avondje Mokum’. De zaal gedecoreerd met gekleurde lampjes, afbeeldingen van het koningspaar en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: