001 -Family
Alzheimer Café Abcoude 25 november - Anders Zorgen

Alzheimer Café Abcoude 25 november - Anders Zorgen


Geplaatst op: 16 november 2015

Het belooft een inspirerende middag te worden met gastspreker Ruud Dirkse, stichter van DAZ, een organisatie die steun verleent aan zorgverleners, met name waar het gaat om mensen die lijden aan dementie. Uitgangspunt is hierbij om steeds te kijken naar wat iemand nog wel voor mogelijkheden heeft in plaats van stil te staan bij wat iemand niet meer kan. Ruud Dirkse is ook schrijver van het boek “Had ik maar geweten” met veel praktische tips voor mantelzorgers.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente De Ronde Venen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen delen, dan bent u van harte welkom bij Tympaan-de Baat, dorpszicht 22 in Abcoude. Er is koffie, thee en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Het Alzheimer Café begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur.
Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Smit van Tympaan-De Baat (0297) 230280 of per e-mail e.smit@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alzheimer Café Abcoude 25 november - Anders Zorgen

Het belooft een inspirerende middag te worden met gastspreker Ruud Dirkse, stichter van DAZ, een organisatie die steun verleent aan zorgverleners, met name waar het gaat om mensen die lijden aan dementie. Uitgangspunt is hierbij om steeds te kijken naar wat iemand nog wel voor mogelijkheden heeft in plaats van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: