001 -Family
Sinterklaas bezoekt 21 november Kudelstaart

Sinterklaas bezoekt 21 november Kudelstaart


Geplaatst op: 17 november 2015

Om 14.15 uur komt Sinterklaas per boot aan op de Loswal aan de Herenweg, en loopt hij met zijn Pieten naar Dorpshuis 't Podium' aan de Kudelstaartseweg 239, waar een gezellig Sinterklaasfeest plaats zal vinden voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

Hier zal gezongen en gefeest worden met Sinterklaas, de Pieten en natuurlijk alle kinderen. Uiteraard zal Sinterklaas ook dit jaar heel blij zijn met een tekening of knutselwerkje, die deze dag aan de goedheiligman gegeven kan worden. Om de kinderen voldoende ruimte te geven, kunnen ouders niet mee de zaal in (maar de bar van het Dorpshuis is wel geopend zodat de ouders de gelegenheid hebben om wat drinken te bestellen tijdens het wachten). Het Dorpshuis is geopend vanaf 15.00 uur en om 16.30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De organisatie vraagt de ouders om hun kind een briefje met telefoonnummer mee te geven.

Collecte

De organisatie van de Sinterklaas intocht in Kudelstaart is in handen van Carnavalsvereniging De Pretpeurders. Het feest aan de loswal is geheel afhankelijk van vrijwilligers en om de intocht dit jaar weer mogelijk te maken hopen deze vrijwilligers dat iedereen een bijdrage wil leveren wanneer de leden en vrijwilligers van de vereniging voorafgaand aan de intocht komen collecteren in de Kudelstaartse wijken. Van 16 t/m 20 november komen de vrijwilligers met de collectebus aan de deur. Voor meer informatie kunt u de website www.sinterklaasinkudelstaart.nl bezoeken, de facebookpagina ‘sinterklaas in kudelstaart raadplegen of een email sturen naarsinterklaaskudelstaart@gmail.com
Verkeer

In verband met de intocht worden automobilisten en (brom)fietsers verzocht zaterdag 21 november tussen 13.30 en 15.30 uur rekening te houden met overlast op de Herenweg en Kudelstaartseweg. De Herenweg wordt tijdens de aankomst ter hoogte van de Loswal voor verkeer afgesloten. Op het moment dat Sinterklaas en stoet de Kudelstaartseweg bereikt, wordt deze tussen het Robend en het Dorpshuis afgesloten voor verkeer.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas bezoekt 21 november Kudelstaart

Om 14.15 uur komt Sinterklaas per boot aan op de Loswal aan de Herenweg, en loopt hij met zijn Pieten naar Dorpshuis 't Podium' aan de Kudelstaartseweg 239, waar een gezellig Sinterklaasfeest plaats zal vinden voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Hier zal gezongen en gefeest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: