001 -Family
Vrijdag Open Huis in De Oude Veiling Aalsmeer

Vrijdag Open Huis in De Oude Veiling Aalsmeer


Geplaatst op: 17 november 2015

Aanstaande vrijdag wordt De Oude Veiling aan de Marktstraat heropend. Ter gelegenheid hiervan is er van 16.00 tot 20.00 uur Open Huis met live muziek. Iedereen is welkom.

Vooruitlopend op een definitieve invulling is De Oude Veiling weer beschikbaar voor zaalhuur en worden er in het weekend regelmatig activiteiten georganiseerd. In de afgelopen weken is het gebouw gebruiksklaar gemaakt. De kleine bovenzaal heeft daarbij een kleine make-over gekregen. Er is geschilderd en de grote bar is verwijderd, wat meer ruimte geeft voor bijvoorbeeld vergaderingen en kleinschalige culturele evenementen. Tijdens het Open Huis op vrijdag 20 november zijn alle ruimtes te bekijken, zodat iedereen het resultaat met eigen ogen kan zien. Ook is het mogelijk informatie te verkrijgen over huurprijzen en voorzieningen.

The Riverstones
De heropening wordt om 17.00 uur ingeluid met een officieel moment. Live muziek is er van de Aalsmeerse band The Riverstones. Bandleden Michel de Wit, Saskia Veenswijk, Monique Veenswijk, Estée Makampo en Scott Breems zorgen met hun akoestische gitaren, pakkende vocalen, karakteristieke vioolspel en percussie voor een sfeervolle bijdrage. Deze dag markeert ook de start van een tentoonstelling met werk van kunstenares Dorrit Klomp. Haar frivole schilderijen met dansparen en bloemen zijn tot half januari in De Oude Veiling te zien.

De Oude Veiling is aangekocht door de Gemeente Aalsmeer met het doel het pand (weer) een invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. Het beheer is voorlopig ondergebracht bij ESA. In de loop van 2016 wordt meer duidelijk over de definitieve invulling van het gebouw.

Het Open Huis duurt van 16.00 tot 20.00 uur. De Oude Veiling is gevestigd aan Marktstraat 19 in Aalsmeer-Centrum. Vanaf 27 november is er elke week een vrijdagmiddagborrel van 17.00 tot 21.00 uur. Kijk voor meer activiteiten op de website: www.deoudeveiling.nl.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag Open Huis in De Oude Veiling Aalsmeer

Aanstaande vrijdag wordt De Oude Veiling aan de Marktstraat heropend. Ter gelegenheid hiervan is er van 16.00 tot 20.00 uur Open Huis met live muziek. Iedereen is welkom. Vooruitlopend op een definitieve invulling is De Oude Veiling weer beschikbaar voor zaalhuur en worden er in het weekend regelmatig activiteiten georganiseerd. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: