De Ronde Venen peilt mening van ondernemers over dienstverlening

De Ronde Venen peilt mening van ondernemers over dienstverlening


Geplaatst op: 17 november 2015

Gemeente De Ronde Venen heeft de kwaliteit van dienstverlening richting ondernemers hoog in het vaandel staan. Daarom wil zij graag weten hoe ze haar ondernemers met dienstverlening en beleid nog beter kan ondersteunen. Tegen deze achtergrond ontvangen ondernemers deze week een ondernemerspeiling.

Verbeteren dienstverlening
Wethouder Goldhoorn: “De gemeente heeft geen brede en specifieke gegevens over wat er onder de ondernemers leeft. Via de ondernemerspeiling krijgen wij dit beeld uit alle branches en kernen. En dat beeld willen we vervolgens samen met de ondernemers delen, om vervolgens onze dienstverlening te verbeteren. Na afronding van het onderzoek, in februari, worden de resultaten bekend gemaakt en gaan we graag in gesprek met ondernemers om het vervolg concreet invulling te geven. Want ondernemen doen we samen”.

Deelnemen
Ondernemers worden in de periode tussen 18 november en 4 december 2015 op verschillende manieren benaderd om deel te nemen. Adviesbureau SCC Consultancy voert het onderzoek voor de gemeente uit. Ondernemers die niet willen wachten op deze uitnodiging kunnen hier zelf een inlogcode voor aanvragen bij dit adviesbureau via e-mailadres info@sccconsultancy.nl, onder vermelding van ‘Ondernemerspeiling De Ronde Venen’.

Informatie
Ondernemers die met de gemeente willen praten over het vervolg zijn van harte welkom. Zij kunnen telefonisch contact opnemen met Marloes Krol via 0297 29 17 23.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Ronde Venen peilt mening van ondernemers over dienstverlening

Gemeente De Ronde Venen heeft de kwaliteit van dienstverlening richting ondernemers hoog in het vaandel staan. Daarom wil zij graag weten hoe ze haar ondernemers met dienstverlening en beleid nog beter kan ondersteunen. Tegen deze achtergrond ontvangen ondernemers deze week een ondernemerspeiling. Verbeteren dienstverleningWethouder Goldhoorn: “De gemeente heeft geen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: