001 -Family
Mantelzorgers genieten van Stand-Up Comedy in Studio’s Aalsmeer

Gemeente Aalsmeer bedankt mantelzorgers voor hun inzet


Geplaatst op: 17 november 2015

Vorige week stond de mantelzorger centraal tijdens de Dag van de Mantelzorg. Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg: ‘Dat is zeker terecht, want de ondersteuning die mantelzorgers bieden aan een zieke of gehandicapte is meestal zwaar. Vooral als de zorg lang duurt en intensiever wordt. Voor de gemeente is mantelzorg belangrijk en dat zal door de verandering in de zorg steeds belangrijker worden. Voor de mantelzorgers waren allerlei activiteiten georganiseerd om ze te bedanken.

Gemeente Aalsmeer maakt nog een klein gebaar om alle mantelzorgers te bedanken voor hun inzet, door middel van een VVV-cadeaubon. Mensen zijn blij met deze waardering van de gemeente. Ze schijven met zelfs brieven om me hier voor te bedanken. Alle mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer ontvangen binnenkort deze cadeaubon.’

Gemeente Aalsmeer telt meer dan 300 geregistreerde mantelzorgers. Ze zijn een onmisbare steun voor zieken of inwoners met een beperking. De gemeente zet deze mensen jaarlijks in het zonnetje. In de periode rondom de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, vonden er allerlei gratis activiteiten plaats voor mantelzorgers. Gemeente Aalsmeer wil haar waardering voor de mantelzorgers onderstrepen door dit soort leuke evenementen. Het is belangrijk dat mantelzorgers er af en toe even helemaal uit zijn. Eventueel kunt mantelzorgers dingen delen met lotgenoten, maar dat hoeft niet.

Aanmelden als mantelzorger bij Mantelzorg & Meer
Niet alle Aalsmeerse mantelzorgers zijn echter bekend bij Mantelzorg & Meer. U moet echt ingeschreven staan. Dit kan ook nog andere voordelen hebben. Daar kunnen ze u alles over vertellen. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of te bellen met (020)3335353. U of de betrokken mantelzorger krijgt dan ook een cadeaubon toegestuurd. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 1 december 2014. Meer informatie via: www.mantelzorgenmeer.nl.

Mantelzorgers genieten van Stand-Up Comedy in Studio’s Aalsmeer

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Aalsmeer bedankt mantelzorgers voor hun inzet

Vorige week stond de mantelzorger centraal tijdens de Dag van de Mantelzorg. Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg: ‘Dat is zeker terecht, want de ondersteuning die mantelzorgers bieden aan een zieke of gehandicapte is meestal zwaar. Vooral als de zorg lang duurt en intensiever wordt. Voor de gemeente is mantelzorg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: