U bent welkom op de informatiebijeenkomst Molenhof Mijdrecht

U bent welkom op de informatiebijeenkomst Molenhof Mijdrecht


Geplaatst op: 18 november 2015

Hoogvliet Beheer nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst. Op woensdag 25 november 2015 kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur inlopen in het gemeentehuis waar informatie wordt gegeven over het aangepaste ontwerp voor de Molenhof aan de Dorpsstraat en Kerkvaart in Mijdrecht. De verwachting is dat binnenkort de vergunningenprocedure zal starten. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft. Er is tijdens de inloopbijeenkomst gelegenheid om vragen te stellen aan vertegenwoordigers van Hoogvliet. Ook zijn medewerkers van de gemeente aanwezig.

Kunt u niet aanwezig zijn op 25 november maar wilt u toch op de hoogte blijven? Op www.derondevenen.nl onder leven en werken > projecten > Molenhof Mijdrecht wordt na de bijeenkomst het plan gepubliceerd.

Informatiebijeenkomst Molenhof
Woensdag 25 november 2015, 19.00 tot 21.00 uur
Gemeentehuis, ingang Raadhuisplein MijdrechtLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

U bent welkom op de informatiebijeenkomst Molenhof Mijdrecht

Hoogvliet Beheer nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst. Op woensdag 25 november 2015 kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur inlopen in het gemeentehuis waar informatie wordt gegeven over het aangepaste ontwerp voor de Molenhof aan de Dorpsstraat en Kerkvaart in Mijdrecht. De verwachting is dat binnenkort de vergunningenprocedure zal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: