Atlantis C1 pakt punten bij eerste zaalwedstrijd

Geplaatst op: 22 november 2015

Het door Mollers Waterwerken B.V. gesponsorde team van Atlantis C1 speelde op zaterdag 21 november haar eerste wedstrijd van het zaalseizoen tegen EKVA C2 uit Almere.

Na 2 vrije weekenden zonder wedstrijd voor de equipe van de C1 waren zij dan ook vast besloten om de zegereeks van het veldseizoen voort te zetten.

De wedstrijd begon met in de aanval Max, Ruben, Tessa en Anouk. De verdediging begon in de opstelling Marc, Lars, Fay en Jennifer. Olav begon aan de kant.

Na een paar minuten wist Max via een mooie korte kans de stand op 1-0 te brengen. Helaas had EKVA hier snel een antwoord op, waardoor de stand 1-1 werd. Door goed samenspel in beide vakken
kwam na diverse omdraaiballen, doorloopballen en afstandschoten van respectievelijk Lars, Tessa, Jennifer en Fay de ruststand uit op 6-2.

Na een korte pauze ging Atlantis door met datgene, waar ze voor rust mee geëindigd waren en dat was scoren. Olav kwam in het veld voor Max. Na wederom weer twee mooie doorloopballen van respectievelijk Tessa en Anouk met goede steun van beide de heren in dat vak bracht Marc met een mooi afstandschot de stand op 9-2. Atlantis bleef prima samenspelen en door middel van wederom weer een aantal mooie doorloopballen en afstandschoten kwam de eindstand uit op 11-3.

Volgende week is Atlantis C1 vrij, maar op zaterdag 5 december staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Zij spelen dan om 13.00 uur in de Phoenix tegen TOP uit Sassenheim.

Het door Mollers Waterwerken B.V. gesponsorde team van Atlantis C1 speelde op zaterdag 21 november haar eerste wedstrijd van het zaalseizoen tegen EKVA C2 uit Almere. Na 2 vrije weekenden zonder wedstrijd voor de equipe van de C1 waren zij dan ook vast besloten om de zegereeks van het veldseizoen voort … Lees meer »