Atlantis 2 wint alweer

Geplaatst op: 22 november 2015

Afgelopen zaterdag 21 november moest het door Florist gesponsorde Atlantis 2 een wedstrijd spelen tegen ESDO 2 in Kockengen. Na twee gespeelde wedstrijden staat Atlantis in de middenmoot van de poule en ESDO op de laatste plaats. Op papier zou de uitspelende ploeg deze wedstrijd dus moeten winnen. Na een overtuigende eerste helft en een goede afsluiting van de tweede helft won Atlantis inderdaad met 11-15.

Na het starten van de wedstrijd stond het door Florist gesponsorde Atlantis binnen een paar minuten gelijk met één doelpunt achter. Dit werd snel goed gemaakt door vier maal achter elkaar te scoren, waarmee de ploeg op een goede voorsprong kwam. De Mijdrechtenaren lieten goed spel zien, de vakken speelden goed rond en zochten naar de juiste kansen. Er werd door beide ploegen nog een paar keer gescoord, maar Atlantis behield een afstand van drie punten op de tegenstander. De rust werd ingegaan met een voorsprong van 4-7.

Begin tweede helft had Atlantis moeite om de vakgenoten en de paal goed te vinden, ondanks dat iedereen met de volle focus weer was begonnen aan de wedstrijd. Desondanks werden er wel drie doelpunten gescoord. Helaas gaf Atlantis hierna drie doelpunten achter elkaar weg, waardoor de ruime marge aan doelpunten minder werd. Hierna herpakte het Florist team zich en begon weer beter spel te laten zien. De beide ploegen scoorden in het laatste deel van de wedstrijd om en om, waardoor de tegenpartij niet verder in de buurt van Atlantis kwam. De wedstrijd werd afgesloten met een score van 11-15 in het voordeel van Atlantis.

Zaterdag 28 november speelt Atlantis 2 thuis, om 15.10 uur tegen Achilles 6, in de Phoenix sporthal aan De Hoofdweg in Mijdrecht.

Afgelopen zaterdag 21 november moest het door Florist gesponsorde Atlantis 2 een wedstrijd spelen tegen ESDO 2 in Kockengen. Na twee gespeelde wedstrijden staat Atlantis in de middenmoot van de poule en ESDO op de laatste plaats. Op papier zou de uitspelende ploeg deze wedstrijd dus moeten winnen. Na een … Lees meer »