001 - Escaperoom aglemeen
Clinic voor E-jeugd Legmeervogels handbal

Clinic voor E-jeugd Legmeervogels handbal


Geplaatst op: 23 november 2015

Op woensdag 2 december houdt Legmeervogels handbal voor alle spelers van de e-jeugd een clinic over de nieuwe handbalregels.

Kinderen handballen voor plezier en spelvreugde. Ontwikkeling moet centraal staan en niet het resultaat. Kinderen willen bewegen en daarom moet verdedigen gericht zijn op het weer in balbezit komen en niet op het voorkomen van doelpunten. Daarom zijn de regels voor handbal voor kinderen van 9 en 10 jaar veranderd. Vanaf dit seizoen wordt er bij de E-jeugd met 5 veldspelers en een herkenbare keeper gespeeld. Ieder team moet verplicht minimaal 2 keepers per wedstrijd gebruiken.

Omdat nieuwe regels nu eenmaal gewenning betekenen, is er voor de spelers en speelsters, maar ook voor de scheidsrechters en coaches een aparte trainingsavond georganiseerd. Hier wordt zowel de theorie uitgelegd, als wordt er gespeeld. Ook anderen die de nieuwe spelregels willen leren kennen worden uitgenodigd om mee te komen doen of kijken.

De clinic vindt plaats op woensdag 2 december, van 17:30 tot 19:00 uur in De Scheg, Arthur van Schendellaan 100 in Uithoorn. Informatie via (0297) 533767 (Luuk Heijlman) of mail naar legmeervogels@handbal.nl.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Clinic voor E-jeugd Legmeervogels handbal

Op woensdag 2 december houdt Legmeervogels handbal voor alle spelers van de e-jeugd een clinic over de nieuwe handbalregels. Kinderen handballen voor plezier en spelvreugde. Ontwikkeling moet centraal staan en niet het resultaat. Kinderen willen bewegen en daarom moet verdedigen gericht zijn op het weer in balbezit komen en niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: