001 -Family
Hardcore Reload met Destructive Tendencies in N201

Hardcore Reload met Destructive Tendencies in N201


Geplaatst op: 23 november 2015

Het is inmiddels precies 13 jaar geleden dat Hardcore Reload haar eerste editie kende in N201. Sindsdien is er veel veranderd in zowel het hardcore circuit als het uitgaansleven in het algemeen maar hardcore is en blijft een vaste waarde in het N201 programma. Nog steeds kent het genre een behoorlijk grote populariteit in de regio en ook aanstaande zaterdag 28 november zal het weer flink los gaan in Aalsmeers enige echte beuktempel met als headliner het Britse trio Destructive Tendencies!

Destructive Tendencies behoort met hun act tot de snelst rijzende sterren in het hardcore circuit. Met hun snoeiharde, uptempo hardcore dj-sets wordt menig groot evenement plat gedraaid en dat zal in N201 niet anders zijn. Let op: hun set begint zaterdag al om 1:00 en zal duren tot 2:30.

De rest van de artiesten liegt er ook niet om zaterdag; de heren van Chaotic Hostility zijn hard op weg om het regionale circuit in te ruilen voor het landelijke met hun harde, kwalitatieve dj-sets en gave act. Vrouwelijke hardcore heldin TBS is ook van de partij en uiteraard residents Thosba & Re-spect.
De avond wordt geopend door nieuwkomers en winnaars van de dj-contest die de organisatie van Hardcore Reload onlangs in N201 gehouden heeft: The Dope Doctors maakten een unanieme indruk bij de jury en zullen de toon zetten met een fijn setje uptempo mainstream hardcore.

Hardcore Reload begint om 23:00 en duurt tot 5:00. Kaarten zijn voor 10 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij diverse promotors en online via nowonlinetickets.nl.

Kaarten aan de deur zijn € 12,50. Minimumleeftijd 18 jaar; legitimatie verplicht!
Meer info en updates kun je vinden op de Facebookpagina van Hardcore Reload
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hardcore Reload met Destructive Tendencies in N201

Het is inmiddels precies 13 jaar geleden dat Hardcore Reload haar eerste editie kende in N201. Sindsdien is er veel veranderd in zowel het hardcore circuit als het uitgaansleven in het algemeen maar hardcore is en blijft een vaste waarde in het N201 programma. Nog steeds kent het genre een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: