001 - De Baat
Onmisbare buurtkamer Vinkeveen bestaat 5 jaar

Onmisbare buurtkamer Vinkeveen bestaat 5 jaar


Geplaatst op: 24 november 2015

Dinsdag 17 november jongsleden bestond de buurtkamer Vinkeveen exact 5 jaar. De vrijwilligers hadden er flink wat werk van gemaakt om dit heugelijke feit te vieren; de kamer was versierd met slingers, voor alle (oud)gasten was er heerlijke taart (zie foto) met een mousserend drankje en een hartig garnituur. Elza Vis was van de partij om mooie verhalen te vertellen.

Oprichtster Annie van Gelder hield een korte toespraak. Haar initiatief om een locatie en vrijwilligers bij elkaar te zoeken hebben er destijds toe geleid dat deze buurtkamer een feit werd. De meeste vrijwilligers van toen zijn hier nu trouwens nog steeds actief.

De buurtkamer vrijwilligers hadden de afgelopen week uitspraken verzameld van de gasten die zij wekelijks ontvangen met de vraag wat de buurtkamer voor hen betekent heeft en/of nog steeds betekent. Vrijwilligster Ria las deze na de toespraak voor. Eigenlijk waren dat de mooiste jubileumcadeautjes die je als vrijwilliger kunt ontvangen. Hier volgen enkele uitspraken: “Ik vind het goed en fijn dat ik de stap heb gezet om naar de buurtkamer te gaan.” “Het zijn voor mij Vitaminen van A tot Z en hoop er nog lang van te genieten.” “Ik vind het geweldig, en als ik niet kan heb ik de pest in.” “Wat een voortreffelijke gastheren en gastvrouwen!.” “De buurtkamer mag van mij nog wel 5 jaar blijven bestaan met zo'n fantastische vrijwilligersteam.” “Altijd gezellig. Altijd vriendelijk. Altijd leuke uitjes. Altijd lekkere etentjes. Altijd zin om naar de buurtkamer te gaan.” “Gezellig kletsen, even lekker niets anders doen en zonder stress!” Verder vallen er woorden als: gezellig, een warm nest, leuke gesprekken, fijne warme sfeer,

Wilt u ook eens kennismaken met deze buurtkamer? U kunt hier elke dinsdag of donderdag van 10.00 tot 12.00 uur terecht voor een heerlijk kopje koffie, een praatje en/of een spelletje. Adres: Tuinderslaantje 4 in Vinkeveen (in de bibliotheek).
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onmisbare buurtkamer Vinkeveen bestaat 5 jaar

Dinsdag 17 november jongsleden bestond de buurtkamer Vinkeveen exact 5 jaar. De vrijwilligers hadden er flink wat werk van gemaakt om dit heugelijke feit te vieren; de kamer was versierd met slingers, voor alle (oud)gasten was er heerlijke taart (zie foto) met een mousserend drankje en een hartig garnituur. Elza … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: