001 -Family
Schrijf je nu in voor de voetbalquiz bij KDO o.l.v. Theo en Hein Leliveld

Schrijf je nu in voor de voetbalquiz bij KDO o.l.v. Theo en Hein Leliveld


Geplaatst op: 24 november 2015

Vrijdag 11 december 2015 wordt er voor de derde keer een voetbalquiz georganiseerd in de kantine van KDO. Onder leiding van de enthousiaste quizmasters Theo en Hein Leliveld zal er deze avond worden bepaald wie zich de grootste voetbalkenners uit de regio mogen gaan noemen!

Voor € 5,- per koppel kun je samen met je beste voetbalvriend (-in) vrijdag de 11e vanaf 20:30 uur meestrijden om deze felbegeerde titel en kans maken op de leuke prijzen. Er zullen acht rondes gespeeld gaan worden, waarbij de focus zal liggen op nationale en internationaal gerelateerde voetbalvragen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan aan bod komen tijdens deze spraakmakende avond. Van spelregelvragen, het raden van clublogo's tot en met de WK-historie van het Nederlands elftal.

Om zeker te zijn van je deelname op deze avond, kun je je hiervoor per direct als tweetal aanmelden via de website van KDO. Door te klikken op de grote banner die centraal op de homepage staat, kun je je eenvoudig verzekeren van een plekje als koppel in de kantine.
Op de avond zelf is het ook mogelijk om je aan te melden. Het inschrijfgeld zal vrijdag 11 december ter plekke betaald dienen te worden.

Wacht dus niet langer, schrijf je snel in en zorg ervoor dat je goed voorbereid in de kantine komt deze avond. Wij zijn ervan overtuigd, het gaat een fantastische avond worden!

Wanneer? Vrijdagavond 11 december 2015
Waar? In de kantine van KDO (Vuurlijn 51, 1424 NN De Kwakel)
Hoe laat? Inloop vanaf 20.00 uur, de quiz begint om 20.30 uur.
Kosten? Slechts 5 euro per koppel.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schrijf je nu in voor de voetbalquiz bij KDO o.l.v. Theo en Hein Leliveld

Vrijdag 11 december 2015 wordt er voor de derde keer een voetbalquiz georganiseerd in de kantine van KDO. Onder leiding van de enthousiaste quizmasters Theo en Hein Leliveld zal er deze avond worden bepaald wie zich de grootste voetbalkenners uit de regio mogen gaan noemen! Voor € 5,- per koppel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: