001 -Family
De Ronde Venen behoudt haar A status kinderopvang

De Ronde Venen behoudt haar A status kinderopvang


Geplaatst op: 24 november 2015

De Inspectie van het Onderwijs heeft de gemeente De Ronde Venen opnieuw de A-status verleend voor toezicht en handhaving op de kinderopvang. Dat betekent dat de gemeente haar wettelijke taken op orde heeft.

De gemeente De Ronde Venen heeft sinds 2011 de A-status. Wethouder Aldrik Dijkstra : “Het behouden van de A-status is een mooi resultaat. De kwaliteit van de kinderopvang staat binnen onze gemeente hoog in ’t vaandel. Elk kind heeft recht op goede en veilige opvang, dat is en blijft onze drijfveer. ”

Inspectie
Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de wettelijk verplichte GGD-inspecties en de handhaving van de kwaliteit van de kinderopvang. De Inspectie van het Onderwijs beoordeelt of gemeenten die taken en verantwoordelijkheden goed vervullen door hen de status A, B of C te verlenen. Indien nodig worden verbeterafspraken met gemeenten gemaakt.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Ronde Venen behoudt haar A status kinderopvang

De Inspectie van het Onderwijs heeft de gemeente De Ronde Venen opnieuw de A-status verleend voor toezicht en handhaving op de kinderopvang. Dat betekent dat de gemeente haar wettelijke taken op orde heeft. De gemeente De Ronde Venen heeft sinds 2011 de A-status. Wethouder Aldrik Dijkstra : “Het behouden van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: