001 - Hema
Opbrengst collecte diabetes fonds 2015

Opbrengst collecte diabetes fonds 2015


Geplaatst op: 25 november 2015

De opbrengst van de Collecte van het Diabetesfonds in Uithoorn was € 7.183,- en in De Kwakel € 1.218,- . Het totaal van € 8.401,- is dus weer een prachtig resultaat in deze, nog steeds moeilijke, tijden. Het zal mede worden aangewend voor verder onderzoek en informatie, zie www.diabetesfonds.nl 

In Uithoorn zijn totaal 97 en in De Kwakel zijn 21 mensen hiervoor op pad gegaan. Er werd volgens een gratis meegegeven stappenteller van Boeren Medical, per collectant gemiddeld 6733 stappen gezet; een gratis work-out dus!

De hoofdoorzaak van het licht tegenvallende bedrag is dat bewoners vaker geen kleingeld meer in huis hebben, maar wel per pin een bijdrage zouden willen leveren. Er wordt door diverse goede doelen gewerkt aan een ander manier van geld schenken.

Het Diabetes Fonds (afdeling Uithoorn) bedankt alle vrijwilligers, gevers, middenstand, verenigingen en natuurlijk de media en vertrouwen erop ook volgend jaar weer een beroep te mogen doen op uw steun in de strijd tegen diabetes.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opbrengst collecte diabetes fonds 2015

De opbrengst van de Collecte van het Diabetesfonds in Uithoorn was € 7.183,- en in De Kwakel € 1.218,- . Het totaal van € 8.401,- is dus weer een prachtig resultaat in deze, nog steeds moeilijke, tijden. Het zal mede worden aangewend voor verder onderzoek en informatie, zie www.diabetesfonds.nl  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: