001 -Family
Pepernotenregen bij CSW

Pepernotenregen bij CSW


Geplaatst op: 26 november 2015

Woensdagmiddag 25 november was het weer feest bij voetbalvereniging CSW. Net als ieder jaar, waren Sint en zijn Pieten weer te gast bij deze gezellige voetbalclub uit Wilnis. Buiten regende het pijpenstelen, maar binnen in de knusse warme kantine, regende het pepernoten!

Disco Piet zorgde weer voor veel gezelligheid op eigentijdse Pieten muziek. In een lange polonaise liepen de jonge voetbal jongens en meisjes samen met de Pieten door de kantine. Na lekker hossen en springen, was het tijd voor een spelletjes middag, die vanwege het weer in de kleedkamers plaatsvond. Van propjes schieten, hoogste toren bouwen tot pepernoten sjoelen. Maar weer of geen weer, (of eigenlijk regen of geen regen) Sint bij CSW is natuurlijk niet compleet zonder een partijtje voetbal met de Pieten. En de Sint? Die bleef achter in de warme kantine, waar hij de kinderen per team opwachtte voor een kort onderonsje. De gezellige en actieve middag werd uiteraard afgesloten met een traditioneel patatje in de CSW kantine. En natuurlijk had Sint voor ieder kind nog een cadeautje meegenomen. Een bal die licht geeft, wat wil je als voetballer nog meer?

Deze sportieve en geslaagde middag werd mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren MGK bouw en Hema. Hartelijk dank hiervoor!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pepernotenregen bij CSW

Woensdagmiddag 25 november was het weer feest bij voetbalvereniging CSW. Net als ieder jaar, waren Sint en zijn Pieten weer te gast bij deze gezellige voetbalclub uit Wilnis. Buiten regende het pijpenstelen, maar binnen in de knusse warme kantine, regende het pepernoten! Disco Piet zorgde weer voor veel gezelligheid op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: