001 -Family
De Vinken buigt voor Midlandia

De Vinken buigt voor Midlandia


Geplaatst op: 28 november 2015

In de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag heeft De Vinken geen vuist kunnen maken tegen koploper Midlandia. De bezoekers waren sterker in alle opzichten en namen terecht de punten mee naar huis: 12-17.

Wisselingen
De Vinkeveense Abn-Amroformatie trad deze keer aan met Emese Kroon, Annick Stokhof, Kelvin Hoogeboom en Rutger Woud in de aanval en Masha Hoogeboom, Mila Kroon, Mark de Haan (voor de geblesseerde Jelle Mul) en Gideon Leeflang in de verdediging. De coaching werd na het tussentijdse vertrek van het trainerskoppel Straatman en Westdorp waargenomen door Jasper van Peursem en de verzorging was als vanouds in handen van Ron van Vliet. Het team van de week, de pupillen D2, vormde een enthousiaste aanvulling op het ruim aanwezige thuispubliek.

Waar de thuisploeg in de eerste aanval niet eens tot schot kwam, wisten de bezoekers met het eerste schot wel direct doel te treffen. Binnen drie minuten was het 0-2, waarna Masha Hoogeboom met een snaakse doorloper 1-2 liet aantekenen.

Midlandia liet zien waarom zij de koppositie innemen. Met doelgericht aanvalsspel had de ploeg uit Bunnik steeds maar weinig schotpogingen nodig om te scoren.

Op 1-3 wist Kelvin Hoogeboom een fraaie Vinkenaanval doeltreffend af te ronden en op 2-4 haakte de thuisploeg nog even aan door een score van Mark de Haan.

Toch was de rebound bij Midlandia beter verzorgd, het Bunnikse achttal was sterker, steviger en had ook een lengtevoordeel. Tel daarbij op dat De Vinken af en toe wat misverstandjes had en het scoreverloop laat zich raden.

Rutger Woud maakte 4-6 en op 4-7 kreeg Gideon Leeflang de kans om een door Mila Kroon verworven stip te verzilveren, hetgeen hij keurig deed. Het hogere scoringspercentage van Midlandia betaalde zich evenwel voortdurend uit. Na een treffer van Emese Kroon zochten de teams bij een 6-9 ruststand de kleedkamers op.

Wissels
Direct na rust bouwde Midlandia via een mooie doorloopbal de voorsprong verder uit. Een tegentreffer van Kelvin Hoogeboom kon niet voorkomen dat de koplopers steeds verder wegliepen. Op 7-12 kwamen Jerom Stokhof en Dorien Verbruggen in het veld. Masha Hoogeboom tekende voor 8-12 en op 8-14 knalde Dorien Verbruggen de negende Vinkentreffer door het gele plastic. Treffers van Rutger Woud, Gideon Leeflang en de vlak voor tijd nog ingebrachte Stefan Oussoren werden telkens direct beantwoord door een Bunnikse score, waardoor de einduitslag op 12-17 kwam.

De Vinken heeft de spanning in de poule dus niet terug kunnen brengen en mag nu in de middenmoot proberen aan te haken bij de top vier. Over twee weken reizen de Vinkeveners af


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken buigt voor Midlandia

In de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag heeft De Vinken geen vuist kunnen maken tegen koploper Midlandia. De bezoekers waren sterker in alle opzichten en namen terecht de punten mee naar huis: 12-17. WisselingenDe Vinkeveense Abn-Amroformatie trad deze keer aan met Emese Kroon, Annick Stokhof, Kelvin Hoogeboom en Rutger Woud in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: