001 - Tuimarkt
Kerststukjes bij Scouting Eliboe Vinkeveen

Kerststukjes bij Scouting Eliboe Vinkeveen


Geplaatst op: 29 november 2015

Ook in 2015 maakt Scouting Eliboe Vinkeveen weer de leukste kerststukjes voor thuis of op het werk! Het assortiment is weer aardig veranderd ten opzichte van vorig jaar, dus maak uw keuze en bestel! De opbrengsten komen uiteraard ten goede van Scouting Eliboe Vinkeveen.

Bestellen via www.eliboe.nl
Bestellen kan door te klikken naast het kerststukje van uw keuze of noteer het nummer van uw stukje, uw naam en adres en stuur een email naar redactie@eliboe.nl, wij maken uw bestelling klaar en reserveren een kerststukje.

Op vrijdagavond 11 december zijn wij vanaf 18:30 aanwezig in het scoutinggebouw aan de Bonkestekersweg 3, in Vinkeveen (tegenover het VLC college). U kunt uw kerststukje daar komen halen. Binnen de Ronde Venen brengen wij het kerststukje eventueel ook thuis tegen een kleine vergoeding van € 2,50. Graag gepast betalen! Alvast hartelijk dank, het kerstactieteam


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerststukjes bij Scouting Eliboe Vinkeveen

Ook in 2015 maakt Scouting Eliboe Vinkeveen weer de leukste kerststukjes voor thuis of op het werk! Het assortiment is weer aardig veranderd ten opzichte van vorig jaar, dus maak uw keuze en bestel! De opbrengsten komen uiteraard ten goede van Scouting Eliboe Vinkeveen. Bestellen via www.eliboe.nlBestellen kan door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: