Remise CSW

Remise CSW

Geplaatst op: 29 november 2015

CSW speelde zaterdag thuis tegen Forum Sport en hoewel er deze wedstrijd niet werd gescoord was het absoluut geen saaie vertoning.

Een rommelige eerste helft aan de kant van de thuisclub waarin de ploeg zoekende was naar voetballende oplossingen. Tegenstander Forum Sport had de zaken goed op orde en CSW kon dan ook nauwelijks kansen creëren. Forum Sport daarentegen was voornamelijk levensgevaarlijk via de dode spelmomenten. Cornerballen, vrije trappen en verre ingooien zijn wel degelijk levensgevaarlijke wapens van deze ploeg. Forum Sport kreeg een prima kans toen de spits alleen op Jordy Wens af mocht gaan maar vervolgens was Wens de situatie de baas door de bal van zijn schoen te plukken, met of zonder overtreding blijft de vraag. Ook werd uit een cornerbal de bal richting kruising gekopt maar met een werkelijk voortreffelijke redding kon Wens zijn hand achter de bal krijgen en in de rebound werd vervolgens op de lat gekopt waardoor CSW ontsnapte aan een achterstand. Aan de andere kant kon CSW eenmaal gevaarlijk worden maar Vincent van Hellemondt kon net niet bij de bal na een voorzet van Dave Cornelissen. CSW was slordig in balbezit en was daarom in de eerste helft nog niet bij machte om een echte vuist te maken.

De tweede helft werd een levendig duel van beide kanten en het was in eerste instantie Forum Sport dat de touwtjes in handen nam. De ploeg probeerde meer druk te zetten op de defensie van CSW maar die stond als een huis deze middag. CSW liet zich de tweede helft van zijn betere kant zien en kreeg een prima kans om de score te openen. Mike Cornelissen gaf de bal keurig mee aan Sander Kunkeler die probeerde de keeper in de korte hoek te verschalken maar deze voortreffelijke doelman redde bekwaam. Wederom een prima redding van deze doelman toen Dave Cornelissen een prachtige solo probeerde af te ronden. Aan de andere kant ontsnapte CSW weer toen een vrije trap keihard op de lat werd geschoten en ook bij hoekschoppen van Forum Sport ontstonden er soms hachelijke situaties. Bij een uitval over rechts gaf Bram Bode een voorzet op maat aan van Hellemondt die de bal op de schoen nam maar de doelman redde met een katachtige reflex en via zijn hand en de paal bleef de bal uit het doel. Een inzet van Dave Cornelissen uit een hoekschop werd ook niet beloond en de bal werd van de doellijn gered. Vlak voor tijd nog een enorme mogelijkheid voor Forum Sport maar de bal werd tegen de paal gekopt. Genoeg kansen dus voor beide ploegen om een doelpunt te maken maar de 0-0 bleef deze middag op het scorebord staan waar iedereen toch wel mee kon leven.

Remise CSW

CSW speelde zaterdag thuis tegen Forum Sport en hoewel er deze wedstrijd niet werd gescoord was het absoluut geen saaie vertoning. Een rommelige eerste helft aan de kant van de thuisclub waarin de ploeg zoekende was naar voetballende oplossingen. Tegenstander Forum Sport had de zaken goed op orde en CSW … Lees meer »