001 - Escaperoom aglemeen
Stoelhonkbaltoernooi, een (ont)spannende middag

Stoelhonkbaltoernooi, een (ont)spannende middag


Geplaatst op: 30 november 2015

Rond 12 uur was het vrijdag 27 november al een gezellige drukte in de Argonkantine: zes stoelhonkbalteams stonden klaar om het zevende Kees van Ankerentoernooi te beginnen. Eerst was er een lunch en ondertussen werden de teamfoto’s gemaakt.

In twee poules werd er vervolgens een gespeeld. Stoelhonkbal kent dezelfde regels als honkbal, maar het rennen van de ene honk naar de andere komt er niet in voor. Daarom is het zo’n prettige sport voor oudere senioren: het gaat om mikken, punten scoren, en het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. Zoals een van de deelnemers opmerkte: “Ik zie er altijd naar uit, het is leuk om ook eens tegen andere teams te spelen.”

De teams komen uit Haarlem, Uithoorn, Zevenhoven en De Ronde Venen. Twee teams uit De Ronde Venen zijn teams van Spel en Sport; het derde team, de Hema’s, is een gelegenheidsteam dat altijd meedoet en verwijst naar de sponsor van dit toernooi.

De finale werd dit jaar een Spel en Sport aangelegenheid, de Bikkels en de Stee-Inners zorgden voor een spannend eind van dit altijd mooie toernooi. Daarna was het tijd om alle medewerkers te bedanken en veel applaus was er natuurlijk voor Lydia de Rijk en Joke van Diemen, die weer een prachtig toernooi georganiseerd hebben!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stoelhonkbaltoernooi, een (ont)spannende middag

Rond 12 uur was het vrijdag 27 november al een gezellige drukte in de Argonkantine: zes stoelhonkbalteams stonden klaar om het zevende Kees van Ankerentoernooi te beginnen. Eerst was er een lunch en ondertussen werden de teamfoto’s gemaakt. In twee poules werd er vervolgens een gespeeld. Stoelhonkbal kent dezelfde regels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: