Meespelen in een orkest? Geef je op voor het KnA Music4All orkest

Meespelen in een orkest? Geef je op voor het KnA Music4All orkest


Geplaatst op: 30 november 2015

In het kader van het jubileumjaar KnA 100 jaar, heeft de muziekvereniging diverse leuke activiteiten georganiseerd. Eerder al brachten wij u op de hoogte van het feest en de reunie op zaterdag 16 januari a.s., gevolgd door het jubileumconcert op 23 januari in de Schutse.

KnA wil echter aan iedereen die ooit een muziekinstrument heeft gespeeld de mogelijkheid bieden om (weer) eens, eenmalig, een concert mee te kunnen spelen.

In Uithoorn en omgeving wonen vele mensen die ooit een muziekinstrument hebben gespeeld, of dat nog steeds spelen, maar eigenlijk alleen les hebben. Hoe leuk zou het zijn om eens met een orkest mee te spelen? Of je nu heel goed, gemiddeld of beginnend muzikant bent, er is altijd een plaats voor je in dit Music4All orkest. Er wordt tijdens het concert een mengeling gespeeld van moeilijke en eenvoudige stukken, waardoor er voor iedereen goed meegespeeld kan worden.

Leeninstrumenten beschikbaar
Het concert gaat plaatsvinden op 5 juli 2016. De repetities zullen in de maanden mei en juni op dinsdagavond zijn in het KnA gebouw op het Legmeerplein in Uithoorn. Zelfs als je zelf geen instrument meer bezit, kun je meespelen, want KnA heeft leeninstrumenten beschikbaar.

Langs deze weg wil het bestuur van KnA dan ook een oproep doen aan oudleden/-muzikanten om zich aan te melden voor dit concert. Het bestuur van KnA hoopt dat deze mensen hun instrument weer eens willen afstoffen en meedoen willen aan dit leuke concert. De muziekstukken zullen niet al te ingewikkeld zijn zodat iedereen deze uitdaging aan durft te gaan.

Beginnend en ervaren maken samen muziek
“We richten ons niet alleen op oud leden van KnA, maar ook op mensen die soms al jaren les hebben, maar nooit met een orkest hebben gespeeld”, aldus Marco Lesmeister, voorzitter van KnA. Lesmeister vervolgt: “Op deze manier kunnen mensen toch eens proberen of ze het leuk vinden om in een orkest te spelen, of gewoon eenmalig weer eens in projectvorm meedoen. We hebben gehoord dat er veel vraag naar is, zowel van beginnende muzikanten als van meer ervaren muzikanten, maar zeker ook van mensen die al langere tijd gestopt zijn en toch weer eens willen proberen of ze het nog leuk vinden.”

Het orkest wordt aangevuld met de huidige leden van het KnA Orkest, dus er is meer dan voldoende ondersteuning voor iedereen op ieder instrument.

Aanmelden kan via kna.secretariaat@gmail.com


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meespelen in een orkest? Geef je op voor het KnA Music4All orkest

In het kader van het jubileumjaar KnA 100 jaar, heeft de muziekvereniging diverse leuke activiteiten georganiseerd. Eerder al brachten wij u op de hoogte van het feest en de reunie op zaterdag 16 januari a.s., gevolgd door het jubileumconcert op 23 januari in de Schutse. KnA wil echter aan iedereen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: