Veiling 2015 Korfbal Vereniging Atlantis

Veiling 2015 Korfbal Vereniging Atlantis


Geplaatst op: 30 november 2015

Zaterdag 28 november was het zover, voor het eerst in de geschiedenis van korfbalvereniging Atlantis werd er een veiling georganiseerd. Deze veiling was georganiseerd om geld op te halen voor onze geliefde, maar toch wel op leeftijd zijnde, kantine.

De veiling werd een nog groter succes dan verwacht! Er werden leuke, bijzondere veilingstukken verzameld van leden, familieleden, maar ook van heel veel winkels en ook restaurants in De Ronde Venen. Bovendien had de jeugd ook kunststukken gemaakt om te veilen.

Allereerst begon de avond met een heerlijk buffet dat in zijn geheel mogelijk is gemaakt door TOF. Daarna was iedereen klaar voor de veiling, de opkomst was fantastisch! Leden, maar ook familieleden, kennissen en oud-leden kwamen naar dit leuke evenement. Een veilingmeester voor de jeugdstukken, daarna een veilingmeester voor de andere veilingstukken. De sfeer zat er goed in en er werd gul geboden. En gul was het zeker, want er is in totaal meer dan 3300 euro opgehaald deze avond! Hiermee is door velen een geweldige bijdrage geleverd voor de verbouwing van de Atlantis kantine!

Alle sponsoren, leden, familieleden, kennissen en oud-leden bedankt! Door jullie is deze avond een buitengewoon succes geworden!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiling 2015 Korfbal Vereniging Atlantis

Zaterdag 28 november was het zover, voor het eerst in de geschiedenis van korfbalvereniging Atlantis werd er een veiling georganiseerd. Deze veiling was georganiseerd om geld op te halen voor onze geliefde, maar toch wel op leeftijd zijnde, kantine. De veiling werd een nog groter succes dan verwacht! Er werden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: