001 -Family
Goed bezochte start verkoop vrije kavels Land van Winkel

Goed bezochte start verkoop vrije kavels Land van Winkel


Geplaatst op: 1 december 2015

De start verkoop voor negen nieuwe vrije kavels in Land van Winkel in Abcoude afgelopen zaterdag 28 november werd goed bezocht. Tijdens een sfeervol herfstevenement op de bouwlocatie, lieten geïnteresseerden zich informeren door het Land van Winkel Team en bezochten de nabijgelegen kavels. Verschillende bezoekers schreven zich ter plekke in.

Inschrijven is nog mogelijk tot donderdag 10 december om 13.00 uur. Op www.landvanwinkel.nl vinden geïnteresseerden inschrijfformulieren, meer informatie over de kavels en het verkoopproces. Na sluiting verricht een notaris door middel van een loting de toewijzing van de kavels op woensdag 16 december.

In Land van Winkel worden in verschillende fasen circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd. De kavels die nu zijn vrijgekomen voor verkoop hebben een oppervlakte van 354 m2 tot 695 m2 en komen te liggen in het deelgebied de Wetering met Erven, dat een landelijke uitstraling krijgt. Prijzen VON vanaf € 359.000,-

Partner Janssen de Jong Projectontwikkeling was ook aanwezig tijdens de start verkoop om de voorlopige ontwerpen te presenteren voor de volgende fase woningen die zij ontwikkelen in dit sfeergebied. Gesprekken met geïnteresseerden leverde hen waardevolle informatie voor het ontwerptraject. Met name de belangstelling voor bijzondere woningen met een eigen karakter bleek groot.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goed bezochte start verkoop vrije kavels Land van Winkel

De start verkoop voor negen nieuwe vrije kavels in Land van Winkel in Abcoude afgelopen zaterdag 28 november werd goed bezocht. Tijdens een sfeervol herfstevenement op de bouwlocatie, lieten geïnteresseerden zich informeren door het Land van Winkel Team en bezochten de nabijgelegen kavels. Verschillende bezoekers schreven zich ter plekke in. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: