001 -Family
Jongeren Rode Kruis bezorgt ouderen een leuke ochtend

Jongeren Rode Kruis bezorgt ouderen een leuke ochtend


Geplaatst op: 2 december 2015

Zaterdag 28 november was er een stamppot ochtend voor ouderen uit Uithoorn, georganiseerd door het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer & Uithoorn in samenwerking met het Rode Kruis Uithoorn. Ongeveer 40 ouderen waren van de partij.

De jongeren waren al druk in de weer toen om half 10 de eerste gasten binnen kwamen. Iedereen werd verwelkomd met koffie of thee en een koekje. Toen iedereen aanwezig was, werd er een presentatie over zelfredzaamheid gehouden. De presentatie liep iets uit, dus we moesten snel door met nog een bakje koffie of thee en een koekje, want er stonden nog meer activiteiten gepland.

Daarna werd er een quiz gespeeld over stamppot, Sinterklaas, Uithoorn en het Rode Kruis. De winnaar had 11 van de 15 vragen goed. Na de quiz gingen we door met de bingo, waarbij iedereen prijs had.
Na de bingo werd er genoten van heerlijke stamppot. Gasten konden kiezen uit zuurkool, boerenkool of hutspot met daarbij hachee, worst of gehaktballen in jus. Mensen vonden het eten zo lekker, dat meerdere keren werd opgeschept. Zowel de gasten als de vrijwilligers hadden het erg naar hun zin bij deze dag. Al uitkijkend naar de vorige keer gingen de gasten weer naar huis.

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten om mensen te helpen. Wil jij het Jongeren Rode Kruis helpen bij activiteiten voor ouderen of mensen met een beperking of wil je meer informatie over wat wij doen? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, of kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op Twitter.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongeren Rode Kruis bezorgt ouderen een leuke ochtend

Zaterdag 28 november was er een stamppot ochtend voor ouderen uit Uithoorn, georganiseerd door het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer & Uithoorn in samenwerking met het Rode Kruis Uithoorn. Ongeveer 40 ouderen waren van de partij. De jongeren waren al druk in de weer toen om half 10 de eerste gasten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: