001 -Family
Nieuwe dienstverlening: bezorgservice paspoort en identiteitskaart

Nieuwe dienstverlening: bezorgservice paspoort en identiteitskaart


Geplaatst op: 2 december 2015

Inwoners van Aalsmeer hoeven sinds 16 november hun paspoort of identiteits-kaart niet meer op het gemeentehuis op te halen. U kunt de documenten namelijk ook thuis of op uw werk laten bezorgen. Op woensdag 2 december heeft de bezorgservice, in aanwezigheid van burgemeester Jeroen Nobel, het eerste paspoort thuis bezorgd bij de heer Langezaal uit Aalsmeer. De kosten voor het bezorgen zijn €4,95 per document. De bezorging kan door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Burgemeester Jeroen Nobel: “Als gemeente proberen wij onze dienstverlening continu te verbeteren. Deze thuisbezorgservice is een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn of tijdens kantooruren niet naar het gemeentehuis kunnen komen. Aalsmeer behoort tot één van de eerste gemeenten die deze dienst kunnen aanbieden! Het is nu nog een pilot. In april 2016 bekijken we of inwoners deze dienst waarderen.”

Een gecertifieerd bezorgbedrijf levert de reisdocumenten op de afgesproken locatie af. Dit bedrijf heeft toestemming van het ministerie van Binnenlandse Zaken om de bezorgingen uit de voeren. Inwoners moeten het document persoonlijk in ontvangst nemen, omdat hun identiteit ter plekke wordt gecontroleerd.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe dienstverlening: bezorgservice paspoort en identiteitskaart

Inwoners van Aalsmeer hoeven sinds 16 november hun paspoort of identiteits-kaart niet meer op het gemeentehuis op te halen. U kunt de documenten namelijk ook thuis of op uw werk laten bezorgen. Op woensdag 2 december heeft de bezorgservice, in aanwezigheid van burgemeester Jeroen Nobel, het eerste paspoort thuis bezorgd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: