001 -Family
Creatief aan de slag voor je hond bij Dierenarts Annemieke Calis

Creatief aan de slag voor je hond bij Dierenarts Annemieke Calis


Geplaatst op: 2 december 2015

Op maandagavond 14 december organiseert Dierenarts Annemieke Calis een workshop avond waarbij je een flos of speeltouw voor je hond kan maken. Je maakt tijdens deze avond in ieder geval 1 touw. De workshop wordt gegeven op de praktijk in Uithoorn en begint om 19.30 uur. Rond 21.30 uur wordt de avond afgerond. De kosten zijn € 5,- per persoon inclusief een kopje koffie/thee. Je dient zelf een oude spijkerbroek of fleecedeken(s) mee te nemen die gebruikt mag worden en een schaar.

Graag van te voren even aanmelden via het contactformulier op de website www.annemiekecalis.nl of telefonisch via 0297-565989 in verband met het aantal beschikbare plaatsen.

Leuk als origineel cadeautje voor je hond onder de kerstboom. Maar je kan natuurlijk ook de workshopavond zelf op je verlanglijstje voor de Sint zetten!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Creatief aan de slag voor je hond bij Dierenarts Annemieke Calis

Op maandagavond 14 december organiseert Dierenarts Annemieke Calis een workshop avond waarbij je een flos of speeltouw voor je hond kan maken. Je maakt tijdens deze avond in ieder geval 1 touw. De workshop wordt gegeven op de praktijk in Uithoorn en begint om 19.30 uur. Rond 21.30 uur wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: