001 -Family
Sinterklaas verrast kleuters op OBS Willespoort

Sinterklaas verrast kleuters op OBS Willespoort


Geplaatst op: 4 december 2015

Onder luid gejuich van alle bijna zestig kleuters heeft Sinterklaas het nieuwe speel- en klautertoestel “De Vesting” officieel geopend. Dit deed hij door middel van het doorknippen van het speciale Sint-lint dat er omheen was gespannen.

Dankzij onder meer de opbrengst van het jaarlijkse openingsfeest “De Willesstart” is de aanschaf van mogelijk gemaakt. Ook hebben het bestuur van de stichting AURO voor Openbaar Onderwijs en de tussenschoolse opvang stichting “OWIKI” de handen financieel ineen geslagen. De kleuters hebben de bouw van hun nieuwe klim- en klautertoestel in de afgelopen weken vanuit hun lokaal goed gevolgd. Zij waren dan ook heel erg blij dat zij na de openingshandelingen van Sinterklaas meteen met de Pieten op het speeltoestel konden gaan spelen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas verrast kleuters op OBS Willespoort

Onder luid gejuich van alle bijna zestig kleuters heeft Sinterklaas het nieuwe speel- en klautertoestel “De Vesting” officieel geopend. Dit deed hij door middel van het doorknippen van het speciale Sint-lint dat er omheen was gespannen. Dankzij onder meer de opbrengst van het jaarlijkse openingsfeest “De Willesstart” is de aanschaf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: