001 -Family
Muzikaal en culinair avontuur in Wilnis

Muzikaal en culinair avontuur in Wilnis


Geplaatst op: 7 december 2015

Op 2 januari a.s. organiseert Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis, in samenwerking met De Zwart dranken & delicatessen, Cafe de Buurvrouw en de Baroness, “Happen en Stappen” door Wilnis dorp. Op deze unieke methode bieden zij u de kans om op in een ontspannen sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje een hele leuke avond te hebben.

De tocht begint tussen 18:00 en 18:30 bij Cafe de Buurvrouw en eindigt omstreeks 20:00u bij het clubgebouw van Viribus Unitis aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Daar zal aansluitend een concert worden verzorgd door het fanfare orkest van Viribus Unitis. Tijdens de tocht wordt u voorzien van in totaal 3 gangen, met steeds een bijpassend drankje. Ook de nieuwjaarsbubbels zullen uiteraard niet ontbreken. Het straat orkest Toos uit Heemskerk is ook aanwezig om de tocht muzikaal te begeleiden.

Kaarten voor dit ‘walking dinner’ kosten 25 euro per stuk en zijn slechts tot 24 december te verkrijgen bij bovengenoemde deelnemers of via de website van Viribus Unitis – www.viribusunitis.nl. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt.

Kunt u alleen het concert bijwonen? Dat is ook mogelijk. Kaarten hiervoor kosten 5 euro per stuk (inclusief een warm drankje met gebak) en zijn alleen te bestellen via de website van Viribus Unitis. Na afloop van het concert is er nog uitgebreid de mogelijkheid om te proosten op het nieuwe jaar.

Wij zien u graag op 31 december voor onze oliebollen en 2 januari in Wilnis dorp!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikaal en culinair avontuur in Wilnis

Op 2 januari a.s. organiseert Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis, in samenwerking met De Zwart dranken & delicatessen, Cafe de Buurvrouw en de Baroness, “Happen en Stappen” door Wilnis dorp. Op deze unieke methode bieden zij u de kans om op in een ontspannen sfeer en onder het genot van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: