001 -Family
KnA muziek zwaait Sint uit in Uithoorn

KnA muziek zwaait Sint uit in Uithoorn


Geplaatst op: 7 december 2015

Sinterklaas was weer in het land en dat hebben de kinderen geweten. Kadootjes werden ingekocht en de Uithoornse middenstand is flink geholpen door de Sint. Maar aan alle leuke feesten komt een einde. Zo ook aan Sinterklaas. En dus, zoals ieder jaar, gaat Sinterklaas op notabene zijn verjaardag, 6 december weer terug naar huis. Per boot natuurlijk!

En zo werd de Sint onder begeleiding van de muziek die werd verzorgd door muziekvereniging KnA weer onder grote belangstelling uitgezwaaid toen hij via het Winkelcentrum Amstelplein weer op de boot stapte bij restaurant het Rechthuis. Terwijl KnA “dag Sinterklaasje”, speelde, wat luid werd meegezongen door de aanwezige kinderen, voer de Sint met zijn Pieten weer op huis aan.

Met zulke gezellige muziek was het koude weer en de regen geen probleem.
De winkels zijn inmiddels ingericht voor de Kerst, maar Sinterklaas komt volgend jaar zeker weer terug! Mocht je nou meer van KnA willen zien, kom dan gezellig langs op de kerstborrel van KnA in het Muziekgebouw aan het Legmeerplein 49 op zondag 20 december van 14:00 tot 17:00. Open voor alle muziekliefhebbers en geïnteresseerden.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KnA muziek zwaait Sint uit in Uithoorn

Sinterklaas was weer in het land en dat hebben de kinderen geweten. Kadootjes werden ingekocht en de Uithoornse middenstand is flink geholpen door de Sint. Maar aan alle leuke feesten komt een einde. Zo ook aan Sinterklaas. En dus, zoals ieder jaar, gaat Sinterklaas op notabene zijn verjaardag, 6 december … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: