CSW geeft niet thuis

Geplaatst op: 7 december 2015

CSW speelde zaterdag een heel teleurstellend duel uit tegen WVHEDW. De ploeg kwam nog wel op voorsprong maar na negentig minuten spelen stapte de ploeg met een 3-1 nederlaag van het veld.

Het begin van de wedstrijd was hoopgevend voor CSW want al na twaalf minuten spelen kwam het op een 0-1 voorsprong. Dave Cornelissen verzond een prachtige pass richting Bram Bode die vervolgens binnen de zestien werd gevloerd. De toegekende strafschop werd door Elroy Baas feilloos binnengeschoten. Maar vijf minuten later lag aan de andere kant de gelijkmaker alweer in het net. Een afgemeten voorzet kon simpel worden binnengetikt. CSW probeerde de draad weer op te pakken maar de ploeg wist zich nauwelijks kansen te creëren en moest het deze middag afleggen tegen het beter voetballende WVHEDW. Nog voor rust kwam WVHEDW op voorsprong toen vanuit de tweede lijn zomaar vrij kon worden aangelegd voor een schot en de bal in de uiterste hoek verdween.

Na rust ging CSW meteen fel van start maar was niet bij machte om het de tegenstander echt moeilijk te maken. Het kreeg enkele hoekschoppen maar helaas voor CSW zonder enig resultaat. Na een kwartier in de tweede helft was het zelfs WVHEDW dat de voorsprong verder uitbouwde. De spits draaide weg en schoot verassend in de korte hoek. CSW moest nu echt meer risico’s gaan nemen. Zo kreeg Bram Bode nog een mogelijkheid na doorkoppen van Vincent van Hellemondt maar het hakje van Bode was te zacht en schoten van Sander Kunkeler waren een prooi voor de doelman. CSW mocht niet eens klagen dat de uitslag nog hoger uitviel want als WVHEDW iets zorgvuldiger was geweest had dat zomaar gekund. Uiteindelijk bleef het bij 3-1 waar CSW maar eens goed over moet nadenken wat er allemaal mis ging deze middag.

CSW speelde zaterdag een heel teleurstellend duel uit tegen WVHEDW. De ploeg kwam nog wel op voorsprong maar na negentig minuten spelen stapte de ploeg met een 3-1 nederlaag van het veld. Het begin van de wedstrijd was hoopgevend voor CSW want al na twaalf minuten spelen kwam het op … Lees meer »