001 - Escaperoom aglemeen
Country TOP 50 bij Rick FM

Country TOP 50 bij Rick FM


Geplaatst op: 7 december 2015

Opnieuw verzorgt Rick FM de ‘Country Top 50 aller tijden”. De uitzending vindt plaats op zondag 27 december tussen 14.00 en 18.00 uur en is de 12e keer dat deze Country Top bij Rick FM wordt uitgezonden. De 50 populairste countryplaten ooit gemaakt. Met stijlen als: bluegrass, rockabilly, countryrock en moderne countrymuziek. De Country Top 50 wordt gepresenteerd door Jaap van der Leij, die wekelijks het programma ‘Country Roads’ produceert en presenteert. Dit programma ‘Country Roads’ is elke zondagavond van 19:00 tot 20:00 uur bij Rick FM, de lokale radio-omroep voor Uithoorn / De Kwakel en Groot Amstelland te beluisteren. De “Country Top 50 allertijden” bij Rick FM is de enige country top in Nederland en krijgt elk jaar meer luisteraars. Het is een mooie lijst van zeer oude opnames tot recenter werk. Van hits tot minder bekende countrymuziek .Elk jaar is het ook spannend welke artiest het meest voorkomt in de lijst. Welke plaat is de hoogste stijger en/of binnenkomer.

Alle radioluisteraars kunnen tot 18 december a.s. maximaal hun 10 meest favoriete countrynummers insturen via het programma-emailadres: countryroads@rickfm.nl

Ook kunt u uw motivatie nu ook opnemen en Jaap van der Leij als audiobestand via ‘We Transfer’ toesturen. Programmamaker Jaap van der Leij ziet uit naar een stroom inzendingen van de radioluisteraars.

De top 5 van vorige jaar waren op 1. Jambayala van Hank Williams, 2. I saw the Light van Hank Williams, 3. Rose Garden van Lynn Andersen, 4. I walk the line van Johnny Cash en 5. Ballad of Iras hayes van Johnny Cash.

Dus alleszins de moeite waard om ook úw inzending tijdig vóór 18 december a.s. ingestuurd te hebben en zondag 27 december af te stemmen op Rick FM!

Rick FM is stereo te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, in de ether op 106.3 FM en met de Radio Stream, wereldwijd via de computer op: www.rickfm.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Country TOP 50 bij Rick FM

Opnieuw verzorgt Rick FM de ‘Country Top 50 aller tijden”. De uitzending vindt plaats op zondag 27 december tussen 14.00 en 18.00 uur en is de 12e keer dat deze Country Top bij Rick FM wordt uitgezonden. De 50 populairste countryplaten ooit gemaakt. Met stijlen als: bluegrass, rockabilly, countryrock en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: