001 - Escaperoom aglemeen
AH Vinkeveen wil gemaakte fout corrigeren

AH Vinkeveen wil gemaakte fout corrigeren


Geplaatst op: 7 december 2015

De Albert Heijn in Vinkeveen wil een gemaakte fout op gepaste manier corrigeren.

De fout werd vrijdag gemaakt toen twee nog onbekende mannen aan de balie drie Toto-loten wilden kopen. De mannen wilden met de loten sportwedstrijden voorspellen en kozen voor de duurdere variant. Toen de mannen de loten in handen hadden zagen ze er toch maar vanaf.

De caissière nam per abuis verkeerde loten, die de mannen 'toevallig' bij zich hadden, aan. De ingenomen loten bleken een goedkopere variant met een winkelwaarde van één euro per stuk.

Omdat de mannen naar alle waarschijnlijkheid op de hoogte zijn van gemaakte fout en dit dus met opzet hebben gedaan wil de AH maar ook de politie in contact komen met de twee. De Albert Heijn schrijft op zijn Facebookpagina de fout op een juiste manier te willen corrigeren.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AH Vinkeveen wil gemaakte fout corrigeren

De Albert Heijn in Vinkeveen wil een gemaakte fout op gepaste manier corrigeren. De fout werd vrijdag gemaakt toen twee nog onbekende mannen aan de balie drie Toto-loten wilden kopen. De mannen wilden met de loten sportwedstrijden voorspellen en kozen voor de duurdere variant. Toen de mannen de loten in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: